USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Кличко програв бій Джошуа

30 Квітня 2017 08:00
Українець Володимир Кличко технічним нокаутом зазнав поразки в бою з Ентоні Джошуа, який проходив на переповненому стадіоні "Уемблі" в Лондоні в присутності 90 тисяч глядачів. Наш співвітчизник не зміг завоювати чемпіонські пояси за версіями Міжнародної боксерської федерації (IBF), Всесвітньої боксерської організації (IBO) і пояс суперчемпіона Всесвітньої боксерської асоціації (WBA). Для Володимира це був перший вихід в ринг через 17 місяців після сенсаційної поразки від Тайсона Ф'юрі.

Про це повідомляє Обозреватель.

Поєдинок повністю виправдав очікування вболівальників і експертів. Бійці подарували чудове видовище, і навряд чи хтось із фанатів пошкодував про витрачені гроші на квитки або покупку телетрансляції. Стадіон "Уемблі" був заповнений вщерть, що дозволило організаторам зібрати мільйони євро прибутку.

Володимир, незважаючи на тривалу паузу, постав перед публікою в чудовій формі. Українець активно почав бій, з перших секунд зайнявши центр рингу. Перший раунд досить несподівано пройшов у розвідці, хоча бійці знають один одного чудово. Друга трихвилинці почався з чітким попаданням Володимира з правим.

У третьому раунді Джошуа вдалося нанести кілька точних ударів, але Кличко спокійно відпрацював у захисті і не дав розгулятися супернику, а в четвертій трихвилинці потряс англійця ще одним прямим ударом правою. Варто відзначити, що Джошуа дуже некомфортно почувався в рингу, явно нервуючи.

У п'ятому раунді Кличко побував в нокдауні. Однак Володя тут же відповів аперкот, а сам раунд перетворився в рубці. Бійці пішли в розмін, що привело в захват публіку. У наступній трихвилинці українець відправив суперника в нокдаун правим прямим, після чого в рингу почалося повне домінування претендента.

У пізніх раундах чемпіон виглядав втомленим. Володимир дуже вміло припиняв всі спроби британця йти в атаку, йдучи від ударів. 11-я трихвилинці почалися з лютою атакою чемпіон, яка завершилася нокдаун для українця. Після цього Джошуа провів ще кілька точних ударів, що змусило рефері зупинити бій.

ДИВИТИСЬ ПОВНЕ ВІДЕЮ БОЮ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Кастрюлька Показати IP 30 Квітня 2017 08:26
Всё. Сдулся Володя. Боксера из него уже не будет. Надо пробовать себя на президента Украины...
Олександр Показати IP 30 Квітня 2017 08:57
Старість не в радість... На пенсію пора. Благодійний фонд, місце в клініці, посада мера в якомусь Ірпіні.. І аж ніяк не в ринг.. Не той уже Кличко. Не та реакція... :(
Вболівальник Показати IP 30 Квітня 2017 09:02
Кличко молодець не дивлячись на результат!Він зробив для України більше ніж політики завдяки йому про Україну дізнався весь світ
Льоня до Вболівальник Показати IP 30 Квітня 2017 09:44
ага, зробив для україни. постійно їздив на передову до хлопців, підіймав бойовий дух, волонтерствував, недоїдав і недосипав, думав про українців... це не така людина. навіть в рингу він лінькував, ото й довів свою кар'єру до сумного кінця.
555 до Льоня Показати IP 30 Квітня 2017 14:37
Ну в порівнянні з тобою, піднімачем бойового духу тупими коментами, він звичайно ніхто.
Не шанувальник до Вболівальник Показати IP 30 Квітня 2017 11:33
Про Україну світ вперше дізнався завдяки Чорнобилю, за що дякуйте СССР, а в друге про Україну заговорили у світі через війну і Крим, за що дякуйте Путіну, а Кличко своїми мордобоями нічого для країни не зробив!
Анатоль_ Показати IP 30 Квітня 2017 10:11
я ж радуюся, бо ж я вболівав за пана Джошуа!
Анонім до Анатоль_ Показати IP 30 Квітня 2017 14:34
Чистокровний *****. Молодець.
Натам Показати IP 30 Квітня 2017 12:07
Мда.....Не віриться. Два брати непереможні були...
Віра Показати IP 30 Квітня 2017 14:44
Не змішуйте, будь ласка, грішне з праведним! Бій був видовищним, технічним - а це головне. Але все таки боляче дивитися, як падають легенди....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus