USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кличко, Яценюк та Тягнибок – у Луцьку. ВІДЕО. ОНОВЛЕНО

9 Квітня 2013 16:59
Кілька тисяч волинян щойно рушили колоною від Київського майдану в сторону головної площі міста. Перед тим лідери опозиційних партій Віталій Кличко, Арсеній Яценюк та Олег Тягнибок дали короткий брифінг для журналістів Волині.

За словами Тягнибока, Луцьк став 8-им містом в Україні, де проходить акція «Вставай, Україно!». «Запланували ми цю акцію з метою максимальної мобілізації людей та реалізації тих вимог, які зараз сповідує парламентська опозиція. Ми поставили собі за мету спільно, разом направити наші зусилля аби повалити режим Януковича, аби усунути всі негативні наслідки його трирічного правління, не допустити реваншу диктатури, розпочати процес всеосяжних змін в Українській державі та українському суспільстві, - зазначив лідер партії «Свобода».

«Практично в кожній області ми відчуваємо, як влада ставить нам палки в колеса. Виникають дрібні чи більші провокації, але чим більше влада забороняє людям боротися за свої права, тим більше люди гуртуються та мобілізуються навколо однієї мети», - підсумував опозиціонер.

«Наші акції зараз отримали новий поштовх завдяки тому, що люди повірили, що в боротьбі може бути перемога. Те, що наш побратим Юрій Луценко вийшов на свободу, дало нам впевненість. Тепер наша мета – звільнення Юлії Тимошенко, - зазначив Яценюк.

Кличко, своєю чергою, відзначив: «Ми ще не дійшли до головної площі, але вже бачимо, що тисячі людей підтримали акцію. Люди не хочуть чекати, люди знають, що потрібно боротися. Вони знають, що незадоволені життям, знають всі проблеми, з якими зіштовхуються українці щодня. Це – немає законів, це проплачені суди, це немає виходу. Більшість українців не бачать світла в кінці тунелю, тому виїжджають з України. Українцям лишається лише одне – боротись!»

«Ми раді, що маємо можливість поспілкуватись з людьми в усіх куточках України. Ми – інструмент в руках людей, ми робимо все, що від нас залежить аби повернути закони в нашу країну. Але без підтримки людей – нічого не буде», - резюмував Віталій Кличко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Гость Показати IP 9 Квітня 2013 17:19
Акція опозиційних сил "Вставай, Україно!", яка проходить у вівторок у Луцьку, на 16 годину зібрала 600 мітингувальників. Про це УКРІНФОРМу повідомила керівник сектору зв'язків із громадськістю УМВС України у Волинськiй областi Оксана Блищик.
лего Показати IP 9 Квітня 2013 17:27
вы же и пальцем не пошевелили для освобожденя луценко,(Теперь наша цель - освобождение Юлии Тимошенко , - отметил Яценюк.)не слишком ли много целей???(мэрство, призеденство,импичмент-у болтунов???
лего Показати IP 9 Квітня 2013 17:30
и вы ещё что-то говорите о цензуре?где мой комментарий?
Серий Показати IP 9 Квітня 2013 18:06
на камері ніби більше 600
Павло до Серий Показати IP 9 Квітня 2013 19:22
Зйомка "на рівні" дає єфект масовості, а якщо зверху - то... Маловато буде!:)
235 Показати IP 9 Квітня 2013 19:22
Напевно шановані коментатори необхідно було бпобувати на мітингу, а тоді і порахувати учасників. Всі коментатори прихильники ПР, але ж будьте коректні у висловах!
Регіоналам Показати IP 9 Квітня 2013 19:32
600 було.Ну не смішіть.Людей було насправді багато.
ганьба блищик Показати IP 9 Квітня 2013 19:55
Блищик працює на ментів, тобто на владу. На Київському майдані було щонайменше 3 тисячі чоловік. Люди приєднувались по дорозі. Лише блищик там не було видно.
Анонім Показати IP 9 Квітня 2013 20:26
було близько 5-6 тис. людей, тож не розумію, про які 600 ви говорите
Лучанка Показати IP 9 Квітня 2013 22:00
Людей було не меньше 6 тис.,а могло бути набагато більше якби мітин відбувався не в робочий час,адже люди не могли залишити роботу.
Ольга Показати IP 10 Квітня 2013 07:21
Лучани вперед! За Шибою та Загревою? Іноді цукерки в красивій обгортці не такі вже й смачні.
революціонер Показати IP 10 Квітня 2013 10:21
Опозиція приїхала на Toyota Sequoia, середня ціна такого авто від 500 000 грн. так шо робіть висновки.....
всі встойло до революціонер Показати IP 10 Квітня 2013 20:37
проживем так щоб нашим начальникам які дістались нам в спадок від саюза та кпсс не було соромно перед людьми з расєї,куби білорусі,нікурагуа..будьте покірні без тих совєтів вайна буде та голод..по чуть чуть краще..хай крадуть.абиґ" стабільність".всі так живуть і всюди.а та польщі воно чуже нам расєя бліже...історіческі..
Журналістка Показати IP 10 Квітня 2013 22:51
Оксана Блищик на майдані була. а про кількість людей свідчат загальні фото зроблені з ЦУМу
УДАРІВЕЦЬ Показати IP 11 Квітня 2013 09:52
"шановні", зрозуміло кому вигідно показувати меншу явку прихильників опозиції, так саме й ви писали,що не буде Віталія Кличка в Луцьку, щоб люди не вийшли на мітинг, бо ж кожен розуміє, що більшість лучан прийшло побачити саме Кличка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus