USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луценко – на свободі

7 Квітня 2013 10:47
Юрія Луценка, разом із п'ятьма іншими засудженими в Україні, помилували.

Указ про помилування шести засуджених, у тому числі колишнього Міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка та колишнього Міністра охорони навколишнього природного середовища України Георгія Філіпчука підписав Президент України Віктор Янукович.

Відповідні пропозиції Главі держави внесла Комісія при Президентові України у питаннях помилування, - йдеться на офіційному сайті Президента України

Як відомо, за ініціативою Президента в Україні відбувається реформування кримінального та кримінально-процесуального законодавства, спрямоване на гуманізацію правових норм та зменшення кількості осіб, яких утримують під вартою.
Нагадаємо, що з проханням про помилування Юрія Луценка до Президента України звернулася Уповноважений Верховної Ради з прав людини Валерія Лутковська.

Також щодо помилування колишнього Міністра внутрішніх справ до Глави держави звернулася Наглядова місія Європейського парламенту у складі Пета Кокса та Александра Кваснєвського.

Це звернення Наглядової місії Європейського парламенту до Президента підтримала дружина Юрія Луценка - Ірина Луценко. «Щиро вдячна президенту Коксу та президенту Кваснєвському, та підтримую їх у гуманітарній місії відносно мого чоловіка», - зазначила вона.

До Президента України також надійшло звернення Георгія Філіпчука з проханням про його помилування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Иван Показати IP 7 Квітня 2013 11:43
Як раз сам раз назначити тильки тепер Луценка Ю В министром мвс : Писля такой школи гарантовано проведе реформу систему мвс тай багато мордатих злодиив ми в ний непобачим : Министр МВС Луценко був би вдалою зараз кандитатурую в першу чергу для Презедента и для людей : Юру в министри МВС -геть корупцию в УКРАИНИ !!!
Quq Показати IP 7 Квітня 2013 11:46
То він вже вийшов на свободу чи це лише указ про помилування підписаний і все поки?
андрій Показати IP 7 Квітня 2013 11:47
шо за чьос? звідки такі фіктивні дані? в п"ятницю була тільки рекомендація а в вихідні підписали указ? і хто тільи пише цю брехню
Forever Autumn до андрій Показати IP 7 Квітня 2013 12:09
Спитайте тут http://www.president.gov.ua/
ісса ндойє Показати IP 7 Квітня 2013 18:32
Без особистого прохання Луценка, нема чого його звільняти ...
ViNaPa Показати IP 7 Квітня 2013 20:55
Луценко сам би не попросив, а от, щоб покращити стосунки з Європою, треба випускати Юлю і Юру. Вот Янукович дав приказ Лутковській, щоб вона попрохала помилування, ну а далі ми знаємо....цікаво, що з Юльою буде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus