USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Кличко хоче битися з Валуєвим

15 Грудня 2009 10:39

Чемпіон світу з боксу у надважкій вазі за версією WBC (Всесвітня боксерська рада) Віталій Кличко проведе наступний бій у квітні або травні 2010 року. Кличко планує зустрітися на рингу з колишнім чемпіоном світу за версією WBA Всесвітня боксерська асоціація) росіянином Миколою Валуєвим.
Віталій Кличко 12 грудня 2009 року захистив свій титул в поєдинку з американцем Кевіном Джонсоном. Українець здобув упевнену перемогу за очками – інформує Лента.ру.
Валуєв у своєму останньому бою поступився титулом чемпіона світу англійцеві Девіду Хею. Цей поєдинок відбувся в ніч з 7 на 8 листопада.
Влітку 2009 року ЗМІ повідомляли, що Кличко-старший домовився про бій з Миколою Валуєвим. Передбачалося, що цей поєдинок пройде восени 2009 року. Проте невдовзі Валуєв підписав контракт на бій з Хеем.
У листопаді 2009 року Віталій Кличко склав свій рейтинг боксерів-важкоатлетів. Валуєва в цьому рейтингу він поставив на третє місце – після свого брата Володимира Кличка і узбецького боксера Руслана Чагаєва.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
seal Показати IP 16 Грудня 2009 00:52
Цікаво, а чому не з Хеєм? Пояс то у нього. Та й пам'ятається Хей неодноразово зухвало вихвалявся, що поб'є Кличків. Чи, можливо, проти Хея планує битися Володимир? А Віталій вирішив просто бабла скосити? Хоча, безумовно, бій з Валуєвим був би цікавим, але мене беруть сумніви, що він відбудеться.
Таня Показати IP 16 Грудня 2009 18:01
Класна ідея, давно пора Валуєву пику набити. Бо він же трус, давно боїться проти Кличків виходити. Я думаю видощним получився б бій. Хоча Хей теж заслуговує на побиття. Отож Кличкам є де розмахнутися.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus