USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Клюєв натякнув Башкаленку, що треба звільнити Кропиву

12 Листопада 2010 11:29
Як тільки у підприємств теплокомуненергетики, до яких мають претензії в уряді та НАК «Нафтогазі України», змінюється керівництво, платіжна дисципліна одразу підвищується, - вважає перший віце-прем’єр Андрій Клюєв.

Про це йшлося 12 листопада під час селекторної наради, у якій взяв участь перший заступник голови Волинської облдержадміністрації Олександр Башкаленко, - повідомила "Волинська правда".

«Східно-європейська компанія, кого у вас треба звільнити, щоб ви розрахувалися?», – прозвучала після зауваження Клюєва репліка з вуст Олександра Башкаленка присутньому на нараді технічному директору компанії Анатолію Лучку.

Олександр Башкаленко порадив очільнику ДКП «Луцьтепло» Рустаму Дячуку та його колезі з «Східно-Європейської енергетичної компанії» Олександру Кропиві сісти за одним столом, аби узгодити графіки погашення заборгованостей у взаєморозрахунках та за енергоносії.

Щодо розрахунків за газ зі сторони ДКП «Луцьтепло», то як повідомив на «селекторі» Рустам Дячук, за 2009-10 роки за поточне споживання газу на підприємстві склало 34 мільйони гривень. За цей рік – 18 мільйонів, з них – 15 складає різниця у тарифах.

Башкаленко доручив керівникам двох підприємств сісти за стіл переговорів і узгодити графіки погашення заборгованостей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
юрист Показати IP 12 Листопада 2010 11:45
Яе може представник облдержадміністрації звільнити працівника приватної установи? Кропиву можуть звільнити лише власники підприємства
Інокентій BEST Показати IP 12 Листопада 2010 12:56
Ого який Башкаленко грозний став! Чи це він просто копіює свого шефа Баріса? Маладєц, так дивись може й поважати почнуть
Бепко Показати IP 12 Листопада 2010 14:10
Климчук посилено шукає мождивості, куди "сплавити" цього кабардинця (очевидно, йому соромно за його інтелект, чи, ба - його відсутність). "Сплавити" важко, тим паче - регіонала. В таких випадках, за досвідом радянських часів, його можна послати навіть на підвищення, що й буде у нашому випадку. Памятаєте, як ЦК КПРС позбувалось Шалеста, Бодюла... Хоч проти цих особистостей - Башкаленко - просто мишачий помет.
Inna Показати IP 12 Листопада 2010 14:44
при владі Регі аналов все возможно!
міля Показати IP 13 Листопада 2010 08:34
До Інни. По твоїх губах не видно Регі аналов.
Inna Показати IP 16 Листопада 2010 08:41
це е мої губи!!! це аватарка ))))))))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus