USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

«Князівський шлях до трону», ремонт школи та медицина: до обласного бюджету вносять зміни

30 Вересня 2019 16:43
Низку змін до обласного бюджету передбачили, враховуючи висновки профільної комісії Волиньради.

Про внесення змін до показників обласного бюджету на 2019 рік йдеться у розпорядженні тимчасового виконувача обов’язків голови Волинської ОДА.

Враховуючи висновки постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та цінової політики від 26 вересня, вирішили збільшити доходи загального фонду обласного бюджету на суму 160 тисяч гривень за рахунок іншої субвенції з Володимир-Волинського міського бюджету на співфінансування проєкту «Князівський шлях до трону» конкурсу, оголошеного Міністерством культури України «Малі міста – великі враження».

Головному розпоряднику коштів обласного бюджету – управлінню культури, з питань релігій та національностей облдержадміністрації збільшили бюджетні призначення на 160 тисяч гривень для забезпечення співфінансування проєкту «Князівський шлях до трону» конкурсу, оголошеного Міністерством культури України «Малі міста – великі враження».

Перерозподілили видатки обласного бюджету за «Субвенцією з місцевого бюджету на здійснення переданих видатків у сфері охорони здоров’я за рахунок коштів медичної субвенції» на проведення розрахунків за надані сеанси гемодіалізу, а саме: збільшили бюджетні призначення бюджету міста Ковеля на 420 тисяч гривень та зменшили бюджетні призначення бюджету Луцька на аналогічну суму.

Також перерозподілили видатки обласного бюджету, а саме:

1) вирішили зменшити бюджетні призначення бюджету Луцька на проведення перитонеального діалізу та гострого гемодіалізу хворим з нирковою недостатністю на 580 тисяч гривень та збільшити бюджетні призначення бюджету Ковеля на проведення розрахунків за надані сеанси гемодіалізу на цю суму;

2) зменшили бюджетні призначення бюджету Цуманської селищної об’єднаної територіальної громади на капітальний ремонт даху ЗОШ І – ІІІ ст. села Липне, вулиця Шкільна, 26 на 200 тисяч гривень та збільшили бюджетні призначення бюджету Цуманської селищної об’єднаної територіальної громади на заміну аварійної підлоги в спортивному залі ЗЗСО І – ІІІ ступенів села Липне на 200 тисяч гривень.

Департаменту фінансів обласної державної адміністрації доручили внести відповідні зміни до розпису обласного бюджету на 2019 рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus