USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Відеоспостереження, житло атовцям та енергоносії: у Луцьку внесли зміни до бюджету

29 Липня 2020 11:56
В обласному центрі Волині внесли зміни до бюджету. Зокрема, міський бюджет отримав три субвенції на придбання житла, також кошти виділять на встановлення камер відеоспостереження та енергоносії управлінню освіти.

Про це йшлося під час засідання 89-ї позачергової сесії Луцької міської ради.

Як повідомила начальниця департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова, до міського бюджету надійшло три субвенції.

Зокрема, 6 мільйонів 470 тисяч гривень – на придбання житла для учасників АТО/ООС, 664 тисячі 898 тисяч гривень – на придбання житла для учасників бойових дій на території інших держав, а також 660 тисяч 887 гривень – для внутрішньо переміщених осіб.

По управлінню освіти вдалося зекономити 400 тисяч на харчуванні у зв’язку з карантином, ці кошти спрямують на роботи в 19-й школі. Також на 6 мільйонів 371 тисячу гривень зменшили субвенцію обласному бюджету та перекинули ці кошти управлінню освіти на енергоносії.

Окрім того, 1 мільйон 450 тисяч гривень виділять департаменту муніципальної варти для будівництва системи відеоспостереження у центральному парку.

Раніше 1,5 млн було витрачено на прокладення оптоволокна. Також вже визначився переможець тендеру на встановлення 80 камер в парку. Зокрема, на ці роботи у Луцьку з обласного бюджету передбачено 4,4 мільйона гривень субвенції.

До того ж управлінню охорони здоров’я збільшать капітальні видатки на 350 тисяч гривень.

Депутати підтримали зміни до бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
громадянин України Показати IP 29 Липня 2020 15:33
Тендерна вартість обладнання для відеоспостереження, зазвичай вдвічі-втричі перевищує їх ринкову вартість. Вартість робіт - удвічі...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus