USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Книга поезії Слапчука вийшла друком у Болгарії

12 Лютого 2016 14:08
Книгу поезії одного з найталановитіших українських майстрів слова сучасності, лауреата Національної премії України імені Тараса Шевченка лучанина Василя Слапчука, одного вийшла друком у Болгарії. Незабаром у Посольстві України в Болгарії відбудеться її презентація, - повідомляє «Волинська правда».

Книга поезії Василя Слапчука вийшла в перекладі знаного болгарського письменника Димитра Христова. Її презентація відбудеться 19 лютого у Посольстві України (1618, Болгарія, м. Софія, ЖК «Овча Купел», вул. Боряна, 29).

До слова, нещодавно Василя Слапчука за високі творчі досягнення та розвиток болгарсько-українських літературних зв`язків письменника нагородили Почесною грамотою та відзнакою «Золотий Пегас» Спілки болгарських письменників за підписом Голови Спілки Бояна Ангелова.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 12 Лютого 2016 14:48
А хто сказав,що він найталановитіший.Він сам.Хай радіє.Всі титули має, пільги має. жінку молоду має. хай радіє

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus