USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Книжковий фонд бібліотек Луцької громади поповнило понад 800 нових видань

11 Січня 2024 07:25
Бібліотеки Луцької громади отримали від Українського інституту книги (УІК) 828 примірників творів української літератури. Це найновіші видання, що були відібрані для друку за результатами реалізованого УІК культурно-мистецького проєкту.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Серед новинок – художні та науково-популярні твори для різних вікових категорій читачів, твори для дітей та юнацтва, художні твори, пов’язані з відзначенням подвигів ветеранів війни, проявлених під час захисту суверенітету та територіальної цілісності України тощо.

Найближчим часом книги будуть внесені до електронного каталогу Луцької міської бібліотечної системи та розподілені між бібліотеками.

Читата ще: Оголосили переможців премії «Книга року ВВС»

Нагадаємо, з фондів Волинської наукової бібліотеки здали на макулатуру понад 35 тисяч російських книг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus