USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Коаліція знову бомбила бункер Каддафі

24 Березня 2011 10:22
Сили міжнародної коаліції в ніч на четвер, 24 березня, нанесли серію ударів по об’єктах в лівійській столиці.

Про це інформує телеканал 24 .

Однією з мішеней стали казарми Баб аль-Азізія, на території яких знаходиться резиденція і бункер Муамара Каддафі. Перші удари по цих казармах нанесли ще в кінці минулого тижня.

Крім того цілями коаліції було паливне сховище в Тріполі, а також військова база, розташована неподалік від столиці. Вночі в Тріполі було чутно, як лівійські сили ППО ведуть вогонь по літаках коаліції.

За словами заступника міністра закордонних справ Лівії Халеда Хаїма, коаліційні сили також завдали кілька ударів по військових об’єктах у районі міст Бенгазі і Місурата. Він зазначив, що внаслідок цих ударів загинуло "безліч мирних громадян", проте в командуванні коаліційними силами цю інформацію не підтверджують.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus