USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Кого на Волині відзначать з нагоди Дня фізичної культури і спорту

12 Вересня 2019 14:29
Тренерів, директора ДЮСШ та волейбольну команду відзначать у Волинській облдержадміністрації.

Про нагородження Почесною грамотою та оголошення подяки йдеться у розпорядженні тимчасового виконувача обов’язків голови Волинської ОДА від 10 вересня.

Почесною грамотою облдержадміністрації нагородять за особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту в області, популяризацію здорового способу життя, сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня фізичної культури і спорту: тренера-викладача відділення веслування на байдарках і каное обласної школи вищої спортивної майстерності Федора Семенюка, тренера-викладача з важкої атлетики обласної дитячо-юнацької спортивної школи «Юний динамівець» ФСТ «Динамо» Юрія Стаднюка та волейбольну команду «Волинь-Університет-ОДЮСШ» (головний тренер – Богуслав Галицький).

За особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту в області, популяризацію здорового способу життя, сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня фізичної культури і спорту подяку голови ОДА оголосили директорові Рожищенської районної дитячо-юнацької спортивної школи Сергію Приходьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus