USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку з нагоди професійного свята привітали спортсменів. Фото

10 Вересня 2021 18:33
Традиційно у другу суботу вересня в Україні відзначають День фізичної культури та спорту.

Напередодні свята викладачів, спортсменів, тренерів та ветеранів спорту вітали Луцький міський голова Ігор Поліщук, заступник міського голови Ірина Чебелюк, директор департаменту молоді та спорту Володимир Захожий, депутат міської ради Катерина Шкльода, повідомляє Луцька міська рада.

Урочистості відбувалися у Палаці культури міста Луцька.
«Дякую спортсменам, які витрачають ледве не весь свій вільний час, долаючи величезні перешкоди, власні сумніви та страх, на шляху досягнення свої мети. Демонструють сильні результати, прославляють наше місто в Україні та на міжнародній арені. Своїми успіхами та перемогами мотивують тисячі маленьких лучан займатися спортом, бути активними та здоровими», - звернувся до присутніх міський голова Ігор Поліщук.

Він відзначив, що місто пишається спортивними досягненнями спортсменів, котрі достойно виступають на змаганнях різних рівнів і гідними перемогами примножують славу Луцька. Особливу вдячність він висловив тренерам, які присвячують свій час та дарують свою майстерність вихованцям, а також усім, хто підтримує та розвиває спорт у наші громаді.
«Міська рада й надалі докладатиме максимум зусиль для підтримки спорту, розвиватиме спортивну інфраструктуру міста, щоб ще більше людей мали можливість займатися спортом, а спортсмени мали належні умови для тренування», - зазначив міський голова Ігор Поліщук, привітав усіх зі святом та побажав успіху та нових перемог.

Із нагоди професійного свята спортсменів та ветеранів спорту відзначено Подякою міського голови. Лучани, які представляли Україну на Олімпійських іграх, та ті, хто досяг значних досягнень, — отримали сертифікати на грошові винагороди та цінні подарунки.
Долучились до вітань заступник міського голови Ірина Чебелюк та директор департаменту молоді та спорту Володимир Захожий.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus