USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Кого заберуть під час сьомої хвилі мобілізації

24 Листопада 2015 13:38
У рамках сьомої хвилі мобілізації призиватимуть військовозобов'язаних з досвідом.

Про це заявив речник Адміністрації Президента з питань АТО, полковник Олександр Мотузяник, - інформує Газета.

"Це військовослужбовці, які вже брали участь в зоні бойових дій, які брали участь в антитерористичній операції, це військовослужбовці з бойовим досвідом. Крім того, це також буде залежати від тих військових частин, які потребуватимуть доукомплектування. Наприклад, якщо буде потрібно певну кількість танкістів, артилеристів, розвідників, піхотинців і так далі", - повідомив Мотузяник.

Водночас він не підтвердив, що сьома хвиля мобілізації точно буде оголошена.

"Необхідність проведення чергової хвилі мобілізації буде визначена в указі президента. Вона залежатиме від військово-політичної обстановки як усередині країни, так і за її межами. По-друге, якщо буде рішення про проведення цієї мобілізації, то, звичайно ж, враховуватиметься досвід попередніх шести черг мобілізації", - зазначив спікер АПУ.

Раніше в Генштабі заявили, що нова хвиля мобілізації припаде на лютий-березень 2016 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
дід Панас Показати IP 24 Листопада 2015 14:06
було б непогано, якби забирали синочків всяких там прокурорів, суддів та іншого непортрібу.
укроп до дід Панас Показати IP 24 Листопада 2015 16:42
Дааааа бо Інакше почнуть воінкомати
Анонім Показати IP 24 Листопада 2015 15:03
Наш батько рік відбув в АТО, і що знов?? Ви що, так не можна! беріть тих, хто ховається від повісток-молодих і хитрих. Нема чого по другому колу забирати-не знущайтесь над сім"ями і дітьми воїнів, які вже віддали свій громадянський обов"язок у відміну від багатьох "патріотів"в вишиванках.
укроп Показати IP 24 Листопада 2015 15:15
Сук
До ОСІПОВА Показати IP 24 Листопада 2015 15:30
Андрюха!!! Це просто капець, тебе не беруть у сьомій хвилі... І, знаєш чому, бо ти вже був у 3-й, 4-й та 5-й. Ще немає такої військової спеціальності - БРЕХУН та ПІАРИСТ. Так, що захисник сра,,ий, можеш спати спокійно!!!!!
ку до Панаса Показати IP 24 Листопада 2015 15:34
І шо вам від цього палєхчає чи нє станете від цьог багатшим здоровішим і розумнішим сто пудово от тільки дітей суддів і прокурорів в АТО відправим і всьо зразу ок стане? Ще згадай про юристів економістів лікарів та іншиу непролєтарську інтєлєгєнцію. Тьфу.
укроп до ку до Панаса Показати IP 24 Листопада 2015 15:54
То ти хоч сказати що вони тим що родились іхніми дітьми заслужили звільнення від служби??? А коли синкі прокурорів підуть то тоді вони почнуть дивитись на те хто що в арміі п...здит...!!!
укроп Показати IP 24 Листопада 2015 15:56
Спочатку земельні ділянки дайте.
Анонім Показати IP 24 Листопада 2015 16:00
Ну ну,верхи ділять бабло,а люди гинуть,якщо сьома хвиля то лише на верховну раду,я б сама пішла і перестриляла іх всіх!!!!
Числі Показати IP 24 Листопада 2015 16:45
Все правильно. Тепер нехай ідуть ті хто ховався і синки чиновників теж.
ку до укроп Показати IP 24 Листопада 2015 18:43
Не знаю що там вони будуть дивитись я про те що толку з цього 0% якщо людина чи то чийсь син чи то будь хто якщо вона не має і не хоче мати певних навиків наприклад тих же військових навиків або всякими способами буде уникати наказів то, а більшість тих про кого мова будуть, то це буде гірше для тієїж служби і армії в цілому і без різниці посадять їх за саботаж чи ні це не змінить тих негативних наслідків для армії.
з 51 омбр до ку до укроп Показати IP 24 Листопада 2015 21:36
Який "досвід"? Що ти верзеш? Не труси тою лапшою про якийсь там містичний "досвід", що придумав найстрашніший на сьогодні ворог для України - наша ж влада. Тому не потурай ворогу в особі тих пройдисвітів і перевертнів в державних кабінетах, що увірвался туди по трупах майдану і війни, а сьогодні ярмом сидять на всій країні під проводом того, що відбувається. Ти необдумано повторюєш слова цього порошенкісько-яценюківського монстра. Я тобі ось що скажу: не має ніякого досвіду! Я рік був мобілізованим, з першої хвилі, і по сьогоднішній день не знаю того досвіду. Він в мене не взявся, бо йому ні звідки взятися. Я цивільна людина і хочу жити мирним життям, як всі живуть. Бо те, сьогодні відбувається, то для декого війна, а для більшості - вже нецікаве реаліті тв-шоу. А той досвід - це життя часто без води і харчів, неможливість елементарно помитися, страшна спека і лютий холод, сирість, мороз, хвороби, бездарність керівництва, підставляння особого складу командирами, відсутність елементарного зв"язку (добре, що тепер є мобілки!) і багато-багато інших речей... А найгірше - це ризикування своїм життям щосекундно, як правило під обстілами градів, тримаючи в руках автомат напротивагу, та й то з обмеженими набоями. А після мобілізації - відкриті кримінальні справи, бо не так воювали і живими повернулися, та бюрократія на кожному кроці за свої ж права, здобуті кров"ю. Це ти називаєш "досвід"? - Ні, це якесь скотство, геноцид.... Я навіть слова підходящого не знайду
ку до 51 Показати IP 24 Листопада 2015 21:59
Так ви праві. Але я саме це і мав на увазі, що ви кажете, що армія має бути одягнута, накормлена, А САМЕ ГОЛОВНЕ МОТИВОВАНА, якаж мотивація, скажімо так не у добровольці В ДАНИЙ ЧАС я не розумі.
Анонім до ку до 51 Показати IP 24 Листопада 2015 23:22
О яких добровольцях ти кажеш, якщо з першого січня визд з України чоловіків призовного віку буде заборонений?
до ку до ку до 51 Показати IP 25 Листопада 2015 01:15
ну і до чого ці пусті декларації: "має бути, має бути......"?? в нас кожен розумник, особливо в інтернеті, знає, як воно має бути. вже набридає це все і всюди постійно читати, як "має бути". І зовсім справа не в мотивації, бо це черговий переспів того, що ця влада і підконтрольні їй ЗМІ кидають в маси. Я не хочу воювати за будь-які гроші і при найкращому забезпеченні, бо це не моє, як і тисяч тих людей, хто там опинився. Тому я так скажу, як має бути: треба речі називати своїми іменами і відповідно на них реагувати, а не робити цирки на крові і людських долях. Якщо в нас війна - то повна мобілізація і воєнний стан, а якщо ні - то все ж таки треба якось вирішувати це питання дипломатично, без втягування простих людей, навіть, якщо це не прийнятний діалог і може несподобатися громадскості. І, по-моєму, в нас це зовсім на війну не схоже. Всі факти на це вказують, бо для народу - це трагедія, а для влади - вигідна ширма для ведення власного бізнесу. Тому не треба ганятися за чоловіками, як за зайцями, щоб іх мобілізувати. Пора це загравання, що перейшло у неконтрольовані форми закінчувати любою ціною і мирним способом. А як що хтось думає інакше, то в мене зустрічне питання: вам ще мало крові, фрагментів тіл, обгорілих трупів, зниклих безвісти, калік, сиріт, вдів, згорьовних батьків..... а що з цього переліченого прийшлось на вашу сім"ю? ну?. А на рахунок добровольців, то можете забути це слово або принаймі надовго облишити, бо влада їх переважно знищила планомірно ще рік тому, щоб вони не знищили її. До речі, інфо для роздумів про добровольців: в моїй 51 бригаді, коли вже привезли нас на схід і сказали, що тут війна і доведеться реально воювати, командири нам казали, що ми добровольці і в ЗМІ це спочатку так трактувалося. Формально так воно і було, бо 95% поприходили самі через обман воєнкоматів і місцевої влади без повісток. Так само всі не пройшли жодних медкомісій. Але ж фактично з добровольцями це не мало нічого спільного. Ось така країна подвійних стандартів, повсюдно видаємо бажане за дійсне, а потім дивуємся чого ж так живем. Такі от добровольці.
пупс Показати IP 8 Лютого 2016 15:12
ЛЮДЕЙ З ПЕРШОИ ХВИЛИ БРАТИ ЗНОВУ ЦЕ ВЕЛИКА ПОМИЛКА НА ЖАЛЬ НИХТО НЕРОЗУМИЕ БАГАТО НЕВИТРИМАЕ БАГАТО НЕПИДЕ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus