USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Колегія Волинської обласної ради не хоче звільняти Загреву

3 Жовтня 2008 17:20
Депутати Волинської облради під час засідання колегії цього представницького органу найгарячіше і найдовше вирішували питання щодо заступника голови Волиньради. Вирішилось воно на користь Бориса Загреви. Про це 3 жовтня інформує репортер «Волинських Новин».
Голова фракції «Наша Україна» у Волинській облраді Сергій Слабенко запропонував не вносити у порядок денний сесії 10 жовтня питання «Про вибори заступника голови обласної ради», що значилось у проекті. Пан Слабенко мотивував це тим, що невідомий ініціатор, а також тим, що питання не обговорювалося у депутатських комісіях.
Інших депутатів обурило, що проект рішення по питанню заступника був відсутній у роздаткових матеріалах. За словами депутата облради Ігора Гузя, саме тому незрозуміло, чи переобиратимуть Бориса Загреву чи питання стоїть щодо вакантної посади іншого заступника голови облради, яку займав Володимир Банада.
«Це називається «втіхаря» пропхнути важливе питання на сесії», - обурювався заступник голови волинського «ЄЦ». На його думку, це нагадує кучмізм.
Як розповів присутнім Анатолій Грицюк, ініціатором питання стали депутати фракції БЮТ, які на ім’я голови Волиньради надіслали відповідне звернення щодо «звільнення Бориса Загреви з посади заступника голови обласної ради».
Сергій Слабенко запропонував зняти з проекту порядку денного це питання через те, що «звільнення» і «обрання» - це дві різні речі.
Врешті-решт, після довгих словесних баталій, рішення щодо включення дискусійного питання на розгляд сесії пан Грицюк  поставив на голосування.
Присутні члени колегії 5-тьма голосами «за» і 7-ма «проти» не підтримали первісну пропозицію. Таким чином, колегія Волинської обласної ради не рекомендувала включати питання щодо Бориса Загреви на розгляд сесії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
заЄЦ Показати IP 3 Жовтня 2008 17:31
Відомо, що Загрева підтримав Шибу у боротьбі за котельню, тому Грицюк, який "порєшав" з Кропивою, хоче його наказати.
Реаліст Показати IP 3 Жовтня 2008 17:45
Загрева не самогубець підтримувати Шибу хоч в чому-небудь.
заЄЦ-Реалісту Показати IP 3 Жовтня 2008 17:56
Чому ви так вважаєте? Підтримка Шиби в цій ситуації тільки додає поваги і рейтингу тим, хто підтримує, от навіть нардепи підключились
Анонім Показати IP 4 Жовтня 2008 13:33
А Грицюку па барабану! Він не боїться ЄЦ, Шибу, він просто відсторонює розумніших, хто не думає і не робить як він хоче - геть. А що далі - далі демократія а ля Грицюк, Я сказав.
Конкретно Показати IP 4 Жовтня 2008 18:06
Крайслер обломився, але не здався!
Павлось Показати IP 4 Жовтня 2008 23:13
Не все так просто.. нардепи які так ненавидять Шибу, бо він не став їх маріонеткою і то його підтримують з котельнею...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus