USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Колектори доберуться і до волинського губернатора?

3 Серпня 2009 08:54
«Одна з перших фірм на ринку колекторських послуг» «набивається у гості» до голови Волинської обласної державної адміністрації Миколи Романюка, –  повідомляє 3 серпня репортер «Волинських Новин».
Як стало відомо «Волинським Новинам» з достовірних джерел, на днях до голови ОДА Миколи Романюка надійшов офіційний лист від львівської фірми «Ультімо. Центр грошових вимог». У тексті листа розповідається про досвід та репутацію підприємства. Водночас пропонуються власні послуги по стягненню заборгованості. Проте не акцентується увага на тому, що «Ультімо» займається колекторською діяльністю. Як вказується на їхньому офіційному веб-сайті, «Фірма працює із заборгованостями різних типів» та «є однією з перших на ринку колекторських послуг».
Наразі невідомо, як відреагував на це волинський губернатор, хоча колектори у листі просять з ним зустрічі.
Довідково:
У Луцьку з «проблемною заборгованістю» мешканців вже «працює» Колекторська компанія «Корсар» з Києва. Про особливості та методи роботи цієї структури неодноразово повідомляли «Волинські Новини».
Начальник головного управління юстиції у Волинській області Олексій Остапчук вважає діяльність колекторів незаконною, оскільки немає прийнятого закону «Про колекторські товариства». Чим такі структури керуються у своїй діяльності – невідомо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus