USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Колективи Польщі, Білорусі та України зберуться на «Різдво у Луцьку»

8 Січня 2020 13:31
11-12 січня на Театральному майдані міста Луцька відбудеться етнофестиваль «Різдво у Луцьку», інформує Луцька міська рада.

Захід проводиться з метою популяризації українських різдвяних традицій, звичаїв та обрядів, збереження нематеріальної культурної спадщини, організації змістовного дозвілля мешканців міста у святкові дні.

На гостей свята очікують виступи творчих колективів на Театральному майдані міста Луцька, а також громадська акція «Спільна Коляда».

Зокрема звучатимуть різдвяні пісні у виконанні гурту Mad Heads, Галини Конах, Тетяни Ціхоцької, Алли Опейди, Адама Горбатюка, фіналісту телепроєкту "Голос. Діти" Ярослава Карпука, вокального гурту "Акорд", фольклорного гурту "Чачка" та Волинського народного хору, гурту Nota Neo, Аколада, колективів з Польщі та Білорусі.

У програмі фестивалю також виступи музичних колективів конфесій міста та музичні вітання обдарованих дітей та дитячих колективів Луцька.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus