USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Колядки та щедрівки – у подарунок Фонду Ігоря Палиці

14 Січня 2016 21:10
Традицією новорічних свят є щедрування — звичай, коли разом із піснею бажають щастя членам сім’ї.

Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» за роки існування теж став великою родиною, до якої у Різдвяні свята завітали щедрувальники та колядники. Це - вихованці музичних шкіл міста, учасники народного хору та ветеранських організацій.

«Вітаємо колектив Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» зі святами. Усім вам бажаємо Божої благодаті. Тільки разом в Україні ми – єдині в одній великій родині», - сказала керівник народного аматорського хору «Вишиванка» Валентина Добровольська.

Про це повідомили у прес-службі Фонду.

Зі святковою програмою хор «Вишиванка» із міста Рожище відвідав учасників АТО, неодноразово виступав у військовому госпіталі. А з нагоди свята привітав працівників Фонду.

Традиційно, щедрують в українських костюмах – жінки у барвистих хустках, чоловіки у жупанах. Учасниці хору з покоління в покоління передають автентичні вишиванки, як обереги їх пісенної творчості. Вишиванці Ольги Філіпчук - більше ста років.
«На мені - дівоча сорочка моєї бабусі. Я вже латала її, то автентичний зразок», - розповідає учасниця хору Ольга Філіпчук.

Візит учасників клубу «Неспокійні серця» став ще одним приємним відкриттям для слухачів. Під акомпанементи баяна учасниці хору заспівали традиційних українських щедрівок.

«Я хочу побажати, щоб в країні був мир, оптимізму всім нам, щоб біди залишилась в минулому році, щоб було легко жити усім нам», - побажала працівникам Фонду заступник голови клубу «Неспокійні серця» Галина Констанкевич.

До слова, Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» посприяв ветеранам клубу «Неспокійні серця» ліками, путівками на оздоровлення, допомогою з нагоди днів народжень ювілярів.

«З року в рік у новорічні свята люди приходять у Фонд, і це переважно діти, колядники, привітати працівників Фонду Ігоря Петровича з Новим роком із новим календарним роком обрядових свят. Ми щиро тішимося цьому і дякуємо за вітання», - сказала заступник голови правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Ірина Констанкевич.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Тарас Чурило Показати IP 14 Січня 2016 21:56
Вміють працювати і відпочивати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus