USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Ігор Коломойський розповів, хто має найбільші шанси стати президентом

20 Листопада 2018 21:23
Бізнесмен Ігор Коломойський в інтерв’ю Соні Кошкіній розповів про те, кого вважає фаворитами на майбутніх президентських виборах.

Журналістка запитала у Коломойського про його «симпатії» до лідера «Батьківщини» Юлії Тимошенко. У відповідь він сказав, що вона — фаворит президентської гонки, передає ТСН.

«Я вважаю її об’єктивно фаворитом президентської кампанії (...). Як на мене, на 99% вона пройде у другий тур, вона вже у другому турі», — сказав він. Бізнесмен додав, що потрапляння в другий тур виборів уже половина успіху. Далі все залежить від того, хто буде суперником Тимошенко.

«Чи стане вона президентом? Запитання в тому, хто буде її візаві. Якщо візаві буде Вакарчук, Зеленський, Гриценко, за певних умов, то, звісно, є запитання. Але швидше за все, стане. Я тут би вже поставив 55% на 45%, що стане. А якщо вона буде проти Порошенка, Бойка, Рабіновича, Ляшка, то я ставлю три до одного — 75% (що стане — Ред.) на 25%», — додав Коломойський. На його думку, змінити ситуацію може висунення у президенти музиканта Святослава Вакарчука. «Є одне питання, яке може перемішати взагалі всю палітру — це Вакарчук. Якщо він піде, то розклад може бути іншим», — додав він. При цьому бізнесмен додав, що не знає, чи збирається музикант висувати свою кандидатуру.

Раніше Коломойський заявив, що на 99% відкидає, що Петро Порошенко може стати президентом на другий термін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 27
Зе бест Показати IP 20 Листопада 2018 22:55
Інтервю- бомбезне. Щоб не казали- олігарх, шахрай, бандит, рейдер і т.д, але саме він зберіг Дніпропетр область і всю Україну вцілому від рускіх. Респект. Історія розсудить і все поставить на свої місця.
Юрій до Зе бест Показати IP 6 Січня 2019 01:20
Абсолбтно згоден з Вами. Усі люди мають різні сторони - це калейдоскоп. Як свідчать авторитетні лідери Коломойський дійсно у тривожну годину врятував ситуацію навколо Дніпра і мабуть всієї східної України.
Петро Показати IP 22 Листопада 2018 20:11
Лідери проукраїнських політичних партій повинні видвинути в президенти політика здатного повернути мільйони заробітчан і навести лад в Україні
Інженер до Петро Показати IP 27 Листопада 2018 19:18
...."повинні." В цьому ВСЯ проблема, що не народ, а мамеди... висунуть...та не НАШОГО!
Петро до Петро Показати IP 3 Грудня 2018 23:51
Щодо "Лідери проукраїнських політичних партій повинні видвинути в президенти політика здатного повернути мільйони заробітчан і навести лад в Україні" Лідери, партії, політики, їх здатність навести лад, вирішити питання заробітків. Ну не це головне. "Окружение делает короля". "Окружение" будь якого короля зїсть. "Навести лад" - абстрактне поняття. Де конкретика? На мій погляд голосувати потрібно за того, хто задекларує забезпечення ліквідації проблеми "Суд, Поліція, Прокуратура, а також введення контролю та штрафів у чиновницькому корпусі. Контроль повинен бути перехрестним (контролер з одного регіону здійснює контроль іншого регіона) , десь так приблизно, а корупцію викорінити, як у Китаї. Можна задіяти принцип: якщо тобі дають, або пропонують хабар, ти зобовязаний сповістити про це, Якщо ти не сповістив, то відповідальність така ж як і взяв хабар. Ввести інститут провокаторів хабара (платних чи спеціальних) . Це трохи наївно. Ну якось же вирішується у тих хто мінімізував корупцію. Охорону здоровя поправити. Там безлад та безвідповідальність як і скрізь у нашій державі. ОМС та інші установи непрозорі у своїй більшості. Нема часу у мене дискусію вчиняти. "За державу обидно".
Микола Показати IP 4 Грудня 2018 09:14
Я не прихильник Порошенка але.....
укринець Показати IP 10 Грудня 2018 10:56
а чому не богомолець як вам
ооо до укринець Показати IP 12 Грудня 2018 19:03
Неужели мало уроков в парламентских выборах? И вот парламент наполнился юридически безграмонтными людьми. А это ведь орган принятия ЗАКОНОВ, по которым будет жить страна. Вот и оказались на краю пропасти. Доколе? Как бы мы ни любили советское прошлое,но стоило бы взять оттуда методы выращивания кадров,воспитание и школьное образование.
ооо Показати IP 12 Грудня 2018 19:06
А Богомолец ведь МЕДИК
ооо Показати IP 12 Грудня 2018 20:43
Пора уже отойти от этого хаоса и вводить какие-то цензы для избирателей.У нас демократия,как мы ее "понимаем", переходит в хаос.
volodymyr Показати IP 18 Грудня 2018 22:28
Вже видвинули Кошулинський.
Иван Показати IP 19 Грудня 2018 04:21
Институт президента в Украине вообще НЕ НУЖЕН
Машка Показати IP 27 Грудня 2018 10:28
Пусть тех кто натворил людям бед показательно накажут. А пока что все куплены, а Скрябина честного и независимого боялись и убили.
МИКОЛА Показати IP 9 Січня 2019 08:52
мощный чел!!! если бы не он в Днепре было бы то что в Луганске и Донецке!!! голова у него варит что надо! но вот его ставка на Тимошенко по-моему делается из позиции: БОЛЬШЕ НЕ НА КОГО, НО МЕНЯТЬ ЧТО-ТО НАДО... она уже вчерашний день...
Тимощук до МИКОЛА Показати IP 24 Січня 2019 09:47
Біда в тому, що люди готові голосувати за будь кого аби не за нинішню владу
Іван Показати IP 16 Січня 2019 12:44
Звичайно, що Порошенко не достойний вдруге очолювати країїну, бо він великий брехун і зрадник, а головне - корупціонер номер один. Не треба боятися висувати в Президенти нові обличчя. Адже там є Адміністрація Президента, яка налічує понад 700 чоловік. Треба ними вміло керувати і все буде ОКЕЙ. Головне, щоб було бажання вивести країну із прірви і щоб Президент був чесний і не думав, як Порошенко, збагатитися на злиднях народу і на війні, яку власне він і розпочав. Зеленський повинен перемогти! Старі політики (всі беез винятку) повинні піти з арени в історію, а молоді слід дати дорогу. Яку державу вони збудують, так у подальшому будуть жити їхні нащадки. Тоді буде порядок і покінчено з бідністю та корупцією.
Світлана Показати IP 19 Січня 2019 09:49
ТИМОШЕНКО- професіонал, економіст і політик світового рівня. Дайте їй шанс і Україна буде гордитись своїм Президентом!
Тіна до Світлана Показати IP 5 Лютого 2019 22:14
Невже Вона себе не показала!!! Ще й як!!!
Аня Показати IP 20 Січня 2019 03:08
Тимошенко справжній професіонал! З Лазаренком працювала, газові угоди підписувала, томос блокувала. Сама без нерухомості, без бізнесу, без статків- зубожіння ж. Давайте її оберемо- вона себе ще не повністю показала!
Володимир Показати IP 24 Січня 2019 14:19
Якщо Тимошенко така, як і всі старі політики, тоді чому її всі так бояться і намагаються будь-якою ціною не допустити до влади?! Не знаю яким президентом вона буде, проте їй варто дати шанс.
vh Показати IP 25 Січня 2019 12:42
Якщо газові угоди такі погані- то чому ж за 10 років до них не внесли зміни?!
Владимир Показати IP 2 Лютого 2019 13:56
На сегодняшний день Порошенко кость в глотке карлика злобного путлера!!! И не один президент не зделал больше для Украины чем Порошенко!!! А эти так называемые " апазиционэры" и юля тем более прокремлевские проекты!! И что эта дама подписывала с карликом на каблучках "бери или плати" и что она творила с Лазаренко всем я думаю всем известно!!
віктор Показати IP 3 Лютого 2019 10:18
Думаю,що країною має керувати професіонал,хоча дуже симпатизую Зеленському,але Юлі довіри із-за вище перерахованих причин немає. Порошенко порядку в країні не навів,але в умовах війни , кордони для українців відкриті,США та євросоюз нас підтримують,за призиденства Порошенка, територія України не зменшилась Команда яка підтримає порошенка у нього є, А що до порядку в країні,верховна рада приймає закони тільки для себе...
сергей Показати IP 9 Лютого 2019 15:45
СОЦИОЛОГ КОЛОМОЙСКИЙ
Микола. Показати IP 13 Лютого 2019 11:57
Я надивився за свое життя на обіцянки різних брехливих президентів, урядів та депутатів, але такий жадібний президент-брехло як Порошенко вперше в моєму житті. Нам жіночка агітатор розповіла що БПП наказали агітаторам щоб вони складали на кожного виборця анкети з даними паспортів, та щоб розяснювали голосувати за Порошенка та заохочували їх за гроші. Дізнавались хто не прийде на вибори, напевно щоб скинути за них бюлетні. Якщо таке «волевиявлення» українців буде по всій Україні, то ця корупційна влада ще буде знущатись над голодними пенсіонерами, красти, давить тарифами та править бал в Україні ще 5 наступних років. У мене пенсія близько 1700 грн, а комунальні витрати щомісяця 2500 грн., не вистачає навіть на комуналку, а на хліб??? Якщо б не допомагали діти пенсіонерам то лягай в могилу. Як тяжко дивитись як риються в мусорках похилі люди пенсіонери, вони шукають хліб, а Порошенку, з жиру Ротердам плюс, зростання тарифів на наш рідний газ, житло, війна, злидні, друзі його однопартійці мають безкарно красти, стріляти людей та творити рейдерські захоплення. Чим порадував Порошенко українців-шоколадками, томасом? Якщо і друг Зеленського такий же олігарх Коломойський то він створив найкращий банк, захистив південь України та Київ від загарбників. Що Порошенко не співпрацював з Януковичем та РФ, і на цей час співпрацює, якщо не наказав за небесну сотню та закупає російський газ. Немає у нас гаранта.
Станіслав Показати IP 13 Лютого 2019 12:09
За усі роки нашої незалежности ніхто не зробив більше, аніж Порошенко: створив армію, якої не було, долучив Україну до європейськооої спільноти, досяг незалежности нашій церкві, озброїв армію,а раніше були лише волонтери. Що ви там мелете про корупцію?! Крадуть усі, і в тому числи (День прожит зря, если идешь с работі без гайки и гвоздя!) , а у Порошенка власний бізнес и тисячі робочих місць
Gari Показати IP 16 Лютого 2019 22:49
Люди подумайте і подивіться скільки часу ваші Старі політики сидять при владі і що вони зробили...порох не створив армію а забезпечує за кошти держави закази на сво! Заводи і багатіє. Гриценко який в 2014 році сховався від війни як криса і так далі всі вони політики які замішані в різних схемах гроші не пахнуть! Тому потрібно голосувати за тіх хто щось створив самостійно... Але некрав з бюджету країни... І ця людина зможе з легкістю ламати схеми...а головне це запровадити Відповідальність для всіх однакову як лікарям так і суддям

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus