USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Коли розпочнеться опалювальний сезон у Луцьку

7 Жовтня 2019 10:50
Сьогодні у Луцьку увімкнули опалення для лікувальних закладів, будинку маляти та пологового. Подавати тепло у житлові будинку розпочнуть після відповідного розпорядження в. о. мера міста.

Про це повідомив перший заступник міського голови Луцька Григорій Недопад.

Посадовець зазначив, що зазвичай опалювальний сезон розпочинається тоді, коли середньодобова температура опускається нижче 8 градусів протягом трьох діб. Станом на сьогодні – середня добова температура за останніх три доби у Луцьку становить менше шести градусів.

«Але незабаром синоптики прогнозують потепління – за два дні температура стрімко зросте. Тому було прийнято рішення почати подачу теплоносія вже сьогодні лише у лікувальні заклади міста, будинок маляти та пологовий будинок, у відповідь на звернення керівників. А щодо обігріву житлових кварталів – вмикати опалення перед потеплінням недоцільно. Адже опалення квартир при різкому потеплінні дасть значно гірший ефект для самопочуття людей, ніж пониження температури», – розповів Григорій Недопад.

Як зазначив виконувач обов’язків керівника ДКП «Луцьктепло» Івана Скорупського, підприємство готове до початку опалювального сезону. У дев’яти котельнях підготовчі роботи перебувають на стадії завершення. А отже теплом Луцьк буде забезпечено одразу після відповідного розпорядження.

«Традиційно, частина лучан хочуть, щоб тепло увімкнули вже, однак інші мешканці міста, зацікавлені в економії на опаленні, звертаються із проханнями не поспішати з початком опалювального сезону», – акцентує посадовець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
123 Показати IP 7 Жовтня 2019 10:54
сьогодні в ночі було - 1 (мініс одиг)? де Ви бачили 6.
124 до 123 Показати IP 7 Жовтня 2019 12:07
Читайте уважніше: "середня добова температура за останніх три доби у Луцьку становить менше шести градусів."
ігор луцький до 123 Показати IP 7 Жовтня 2019 12:09
...становить менше шести градусів.-1 це менше 6.Що не так.І взагалі,береться до уваги середньодобова температура,а не нічна.
лучанин Показати IP 7 Жовтня 2019 11:56
"однак інші мешканці міста, зацікавлені в економії на опаленні, звертаються із проханнями не поспішати з початком опалювального сезону», – акцентує посадовець." скілько тої зими!
Крук Показати IP 7 Жовтня 2019 13:20
>> Подавати тепло у житлові будинку розпочнуть після відповідного розпорядження мера міста. Чекаємо на вибори мера.
хохо до Крук Показати IP 7 Жовтня 2019 18:01
після розпорядження в.о. мера
Анонім Показати IP 7 Жовтня 2019 22:26
То чого там,не вмикайте взагалі,весною буде потепління
Лучанка Показати IP 8 Жовтня 2019 10:46
Шановні керманичі міста, Ви в своїх будинках з індивідуальним опаленням також не вмикали опалення для своїх дітей. Чекаєте потепління?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus