USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

На Ковельській у Луцьку відремонтують один із дворів

18 Червня 2020 22:07
У Луцьку незабаром відремонтують ще одну прибудинкову територію.

Про це повідомила Луцька міська рада на своїй сторінці у фейсбуці.

«Уже кілька років у Луцьку активно ремонтують прибудинкові території. За цей час чимало дворів, які роками знаходилися у плачевному стані, було відновлено. Попри це, ще багато чекає на оновлення. Незабаром у дворах будинків на вулиці Ковельська, 4 та 6 відбудуться кардинальні зміни. Нині тут зруйноване дорожнє покриття та тротуари, під час дощу утворюються величезні калюжі, відсутнє освітлення», - йдеться у повідомленні.

Перший заступник міського голови Григорій Недопад, радник міського голови Ігор Поліщук, депутат міської ради Микита Рабан та директор департаменту ЖКГ Микола Осіюк провели зустріч з мешканцями, аби обговорити питання капітального ремонту двору.

Радник міського голови Ігор Поліщук повідомив, що у дворі зроблять паркувальні місця, дорожнє покриття та тротуари вимостять бруківкою і встановлять зовнішнє LED-освітлення. За його словами, минулоріч тут уже, завдяки старанням депутата Микити Рабана, встановлено дитячий майданчик. Також він додав, що тендер вже провели і визначили підрядну організацію, яка проводитиме роботи, тому ремонту нічого не завадить.

У свою чергу, перший заступник міського голови Григорій Недопад наголосив, що із початком робіт для мешканців цих будинків виникне багато незручностей. Він закликав людей ставитися з розумінням, не паркувати автомобілів у дворі на цей час, аби будівельники могли все швидко зробити.

Також він закликав мешканців уважно переглянути проєкт і за кілька днів передати у департамент ЖКГ свої зауваження чи побажання.

Директор департаменту ЖКГ Микола Осіюк детально розповів про особливості проєкту. Він зазначив, що під час дощів цей двір підтоплює, а тому буде зроблено додаткову зливову каналізацію, аби відводити воду. Крім того, облаштують критий майданчик для сміттєвих контейнерів. Влаштують й додаткові пішохідні доріжки.

За його словами, роботи розпочнуться у найближчі тижні та завершать їх до кінця літа.

Мешканці позитивно сприйняли запропонований проєкт реконструкції двору. Вони активно висловлювали свої пропозиції та зауваження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus