USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Оголосили тендер на ремонт двору в Луцьку, за який мешканці боролися 30 років

17 Серпня 2020 22:15
У Луцьку відремонтують прибудинкову територію на проспекті Відродження, 9, 11.

Тендер на капітальний ремонт двору 13 серпня оголосив департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради. Конкурсні пропозиції прийматимуть до 31 серпня, а аукціон розпочнеться 1 вересня.

Вартість реконструкції прибудинкової території оцінили у 5,354 мільйона гривень.

Капітальний ремонт включатиме демонтаж старого асфальтобетонного покриття, викладення бруківки, улаштування гумового покриття, встановлення бетонних і залізобетонних бортових каменів, підняття горловин колодязів, очищення ділянки від сміття, посів газону, зовнішнє освітлення території тощо.

Усі роботи планують завершити до 31 грудня 2021 року. Гарантійний термін на закінчені роботи та змонтовані конструкції становити вісім років.

Як раніше розповідав радник міського голови, депутат Ігор Поліщук, за ремонт двору на проспекті Відродження, 9 та 11 мешканці воюють уже більше 30 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus