USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Коли у Луцьку знову запрацює GPS-моніторинг громадського транспорту

26 Грудня 2019 15:50
GPS-моніторинг громадського транспорту Луцька відновлять після затвердження паспортів маршрутів.

Про це йдеться у відповіді Луцької міської ради на петицію щодо запуску моніторингу громадського транспорту, пише Конкурент.

У зв’язку із розірванням договорів на перевезення пасажирів через відмову перевізників впроваджувати автоматизовану систему обліку оплати проїзду, проходить процес оголошення конкурсів на залучення перевізників із формуванням нових схем та розкладів руху.

«Після затвердження паспортів маршрутів дані будуть внесені в автоматизовану систему обліку оплати проїзду з наступним відображенням в системі GPS- моніторингу», – зазначають у Луцькраді.

Після внесення та оновлення даних щодо схем руху і розкладів руху усі транспортні засоби можна буде переглянути за допомогою мобільного додатку «CityCard».

«Оператором електронних систем (ТОВ «СІТІ КАРД СИСТЕМ») забезпечуватиметься експорт даних, які генеруються АСООП, в одному або кількох форматах відкритих даних, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21.10.2015 № 835 «Про затвердження положення про набори даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних».

На даний час здійснюється інтеграція експорту даних з системи моніторингу, відповідно до вимог та рекомендацій постанови Кабінету Міністрів України від 21.10.2015 № 835 для оприлюднення наборів відкритих даних органів місцевого самоврядування «Єдиного державного вебпорталу відкритих даних», – додали у відповіді.

Після завершення робіт з інтеграції та оприлюднення набору «Дані про місцезнаходження громадського транспорту в режимі реального часу» і затвердження паспортів маршрутів існуючим та новим онлайн-сервісам буде доступна у відкритому доступі інформація щодо руху транспортних засобів в режимі реального часу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
bob Показати IP 26 Грудня 2019 16:03
Після внесення та оновлення даних щодо схем руху і розкладів руху усі транспортні засоби можна буде переглянути за допомогою мобільного додатку «CityCard». Яка чітка дата.
Андрій до bob Показати IP 26 Грудня 2019 16:18
Дуже чітка.... а ще чіткість додає речення "проходить процес оголошення конкурсів" адже ті конкурси оголошують постійно і на деяких постійно не знаходиться бажаючих (через "дивність" самого маршруту наприклад як було з маршрутом №33 ) конкрс не відбувся нема паспорта маршрута нема паспорта нема GPS... коло замкнулось...... ТАК ЩО НЕ ДОЗВОЛЯЄ ПОКАЗАТИ РУХ КОМУНАЛЬНОГО/МІСЬКОГО ТРАНСПОРТУ???? або тих перевізників які залишились на маршрутах та поставили валідатори???? думаю відповідь зрозуміла лучанам особливо тим які ввечері добираються додому.....
Юра Показати IP 27 Грудня 2019 00:30
Навіщо той Citi Card , якщо люди платять готівкою і далі ???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus