USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Коли українські посвідчення водія можна буде обміняти на італійські

28 Червня 2021 11:48
Українсько-італійська угода про взаємне визнання та обмін посвідчення водія припинила свою чинність з 1 червня 2021 року. Безліч українців в Італії не встигли скористатись можливістю.

Про це повідомляє 24 канал.

Посольство України в Італії на своїй сторінці у Фейсбуці застерігає, що будь-які повідомлення про автоматичне продовження дії угоди не відповідають дійсності та є фейком. Натомість документи, які наші громадяни встигли обміняти під час функціонування офіційної домовленості, залишаються чинними.

Коли підпишуть нову угоду

Відповідальні за укладення і реалізацію угоди МВС України та Міністерство інфраструктури і транспорту Італії наразі ведуть активну двосторонню роботу над тим, щоб вже найближчим часом підписати новий документ.

Це дозволить громадянам України і надалі здійснювати обмін українських посвідчень водія на документи італійського зразка, а для громадян Італії – навпаки.

Нова угода може набути чинності вже у липні цього року, однак точних дат поки немає. Посольство України в Італії радить стежити за інформацією на офіційних інтернет-ресурсах та на їх сторінках у соціальних мережах.

Нагадаємо, що обміняти українське посвідчення водія на британське без складання жодних повторних чи додаткових іспитів можна з 20 травня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus