USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Коли закінчиться опалювальний сезон на Волині

26 Лютого 2015 17:24
Офіційний термін закінчення опалювального сезону 2015-2015 років – 15 квітня. Про це повідомив очільник Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик під час засідання Антикризового енергетичного штабу при Волинській облдержадміністрації.

Як зауважив керівник Волинської ОДА, незважаючи на сприятливі погодні умови та підтримку зарубіжних колег у плані енергозабезпечення, не потрібно забувати про те, що зима ще не закінчилась. Разом з тим, Володимир Гунчик зауважив, що зима 2015 – 2016 років не буде простішою, тому потрібно триматись в тонусі.

Окрім того, він зазначив, що корективи в плани щодо закінчення опалювального сезону можуть внести погодні умови. У якості прикладу посадовець пригадав, що минулого року на початку травня волинянам прийшлось жити в умовах, близьких до зимових.

Загалом, губернатор позитивно оцінив роботу профільних служб.
Мовляв, підготувались до зими добре, а ресурси використали оптимально, тому залишились певні запаси енергоресурсів. Напрацьовані під час підготовки та проведення опалювального сезону схеми планують взяти за основу та доповнити певними корективами для того, аби використати на наступний рік.

Попри це, зі слів Володимира Гунчика, все ще залишається чимало проблем, над якими потрібно починати працювати вже зараз. Зокрема, йдеться про недостатньо ефективну координацію дій служб та підрозділів, відповідальних за проведення опалювального сезону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Степан Бандера Показати IP 26 Лютого 2015 17:54
А мо' трохи прикрутити те опалення, а то в квартирах вже гаряче стало, навіщо надвір через кватирки випускати російський газ?
дідо до Степан Бандера Показати IP 26 Лютого 2015 18:00
Газ український або норвежський, російський споживають хімічні підприємства ригіоналів.
МИ Показати IP 26 Лютого 2015 19:17
НЕ важливо чий газ, а грошіки мої вилітають у форточки! Во всіх домах, з лічильниками тепла, жара и причему всю зиму мучаемся від жари! Пройдиться та поприкручуйте опалення, бо не будемо пускати в підізди для зняття показників!
1234 Показати IP 26 Лютого 2015 21:51
В кого жарко, а в нас наприклад холодно. І я не розумію-чому я маю пдатити на рівні з усіма?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus