USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Коли луцькі тролейбуси вийдуть на маршрути – невідомо

12 Травня 2009 11:21
Луцькій владі не вдалося домовитися із працівниками підприємства електротранспорту, які страйкують, захищаючи власні права та вимагаючи повернення заборгованої платні. Про це 12 травня повідомляють «Волинські Новини».
 
Як розповів під час імпровізованого брифінгу директор підприємства Іван Кубіцький, через відсутність платежів із держбюджету за пільгові перевезення заборгованість по зарплаті наразі становить 1,634 мільйона гривень. За його словами, адміністрація луцького депо очікує результатів із Києва, де луцька делегація на чолі із міським головою Богданом Шибою у Кабміні намагатиметься вирішити питання вчасного надходження коштів за пільгові перевезення.
 
Натомість представники страйкому, які зустрічалися із заступником градоначальника Петром Гоцалюком запевняють, що тролейбусники будуть страйкувати до того часу, поки їм не повернуть зарплати.
 
За словами пана Кубіцького, 14 травня у Києві відбудеться нарада директорів депо, адже ситуація у Луцьку тотожна становищу в інших регіонах. Нагадаємо, того ж дня, 14 травня, виконавчий комітет міськради розгляне питання фінансового стану Луцького підприємства електротранспорту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Вінстон Показати IP 12 Травня 2009 12:16
Вийдуть тоді, коли заплатять! "Вечером деньги - утром стулля"!!!
Анонім Показати IP 12 Травня 2009 15:49
А маршрутники? Тож 15-ка і 9-ка - НАЙПРИБУТКОВІШІ маршрути в Луцьку. І там БОРГИ? Це неможливо. Може, знову віддати ті маршрути приватникам? Тоді і зарплата людям, і хабарі чиновникам :)
Анонім Показати IP 13 Травня 2009 01:34
Надо просто за проезд платить ВСЕМ без исключения- добавьте льготникам пару гривень к пенсии и пускай решают сами, за что им платить, а за что- нет. А то страна расплодила льготников, а я обязана за все это платить- ведь мы, нормальные люди, оплачиваем все эти льготы нашими кровными налогами. А то военные пенсионеры платят за коммунальные услуги сущие копейки, а пенсия у них немаленькая, а держава почему обязана жекам за них платить? также и с троллейбусниками- зайду в троллейбус- во всем салоне плачу только я одна- все с посвидченнями!!! Вот они и без зарплаты! В советское время платили все!
Сірьога Показати IP 13 Травня 2009 11:41
Ніякий уряд не ризикне позбавити пенсіонерів і т.п. пільг, після такого кроку вони втратять дуже багато електорату! ;)
Анонім Показати IP 13 Травня 2009 14:03
Мало хто знає, що у Росії Путін позбав усіх усяких пільг. І що, менше його бояться? Нема у світі держав крім України, де б було стільки пільговиків. тролейбусники молодці, бо мають змусити владу щось з цим вирішувати. Тільки б вистачило їм сил вистояти.
Wintererum Показати IP 14 Травня 2009 17:22
Дайош зарплату тролейбусникам!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus