USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Коли продукти дешевші? Ціни перед Великоднем

14 Квітня 2012 12:39
Великдень - на порозі. У місцевих храмах розпочалося освячення пасхальних страв – традиційних: паски, ковбаски, яєць і масла, а також інших, що їх покладуть до великоднього кошичка волиняни. «ВН» спробували дослідити, як змінювалися ціни на основні харчові продукти, які будуть у тому кошичку, а також потрібні для приготування паски – традиційної великодньої хлібини.

Фіксували ціни «ВН» двічі – 3-6 квітня, а потім 11-12. Відразу ж зауважимо, що дослідження не претендує на повну і невідворотню достовірність, адже журналісти – не статистики. Просто спробували, як можливо й інші волиняни, поспостерігати за тим, як буде змінюватися вартість того чи іншого товару напередодні Великодня.
Ціни, зрозуміла річ, різняться залежно від виробника, якісних показників того чи іншого продукту. За основу взяли – середні або навіть нижчі від середніх у кожному з торговельних закладів, куди завітали.

До переліку внесли харчові продукти, що традиційно користуються попитом у покупців перед Великоднем: масло, сметана, борошно, яйця, свинина й телятина, куряче м’ясо, а також ковбаса, цукор, родзинки і хрін.


















«ВН» вітають усіх волинян зі світлим Христовим Воскресінням! Хай у ваших домівках завжди панує добробут і затишок! А вміст великодніх кошичків ніколи обтяжуватиме вашого сімейного бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
паламар Показати IP 14 Квітня 2012 14:56
це тільки в Греції ціни перед св"ятами знизили на третину,а в нашій державі такого не буде.
Тетянка Показати IP 14 Квітня 2012 18:30
;)
Вольдемар Показати IP 16 Квітня 2012 00:10
Тільки не кажіть , що підвищувати ціни на свята, наказав Янукович.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus