USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Колишній адвокат Савченко відреагував на її нацистські заяви

21 Березня 2017 18:10
Народний депутат України Надія Савченко не проявляла антисемітизму, коли її незаконно утримували в Росії; її останнє антисемітське висловлювання можна пояснити "людською дурістю".

Таку думку "Обозревателю" висловив адвокат Марк Фейгін, який захищав Савченко під час судового процесу над нею в РФ.

Нагадаємо, Надія Савченко вважає, що влада в Україні має "неукраїнську кров" . Про це вона заявила в ефірі телеканалу News One, відповідаючи на запитання від російськомовної мешканки Кривого Рогу.

Коментуючи факт згоди Надії зі словами глядача телеканалу NewOne про те, що Україна знаходиться "під єврейським ярмом", він запевнив: "Ніякого антисемітизму у неї ніколи не було, вона була абсолютно цього позбавлена. Більш того - я просто переконаний, що причина такої незграбної відповіді зовсім не в тому, що вона ненавидить якісь народи. Цього у неї немає. Це просто людська дурість".

"Я думаю, вона не прислухалася до моєї попередньої поради, яку я їй давав. Їй просто треба залишити цю нескінченну низку суспільно значущих заяв, тому що вона весь час потрапляє з ними невпопад, навіть не бажаючи того", - заявив Фейгін.

За його словами, "вона вбила собі в голову, що вона проти української влади - президента, уряду, Бог знає кого". "Думаю, що тут Надію Вікторівну просто несе по цій лінії. Якщо влада говорить так, треба говорити все навпаки. Я думаю, причина в цьому".

ЧИТАТИ ЩЕ: СПЕЦСЛУЖБИ РФ НАМАГАЮТЬСЯ ЗАЙТИ В УКРАЇНУ ЧЕРЕЗ САВЧЕНКО, - ТАНДІТ

Разом з тим адвокат заявив: "Звичайно, Україна не перебуває ні під яким "єврейським ярмом". Україна знаходиться під нинішньою владою, завтра буде інша влада, післязавтра - третя, потім - четверта, п'ята ... У ній будуть і євреї, і українці, і росіяни, і такі, і сякі, і червоні, і сіробуромалинові - ось така вона демократія. Де обирають не за формою носа, а за відповіддю на інтереси держави, інтереси країни".

Фейгін також нагадав про те, що "Янукович був українцем". "Ну і що? Він підписав документ про введення військ в Україну - вбивати своїх же співгромадян", - нагадав адвокат.

Він визнав, що "у України як у перехідної демократії дійсно турбулентний стан". Разом з тим він підкреслив, що "як політична нація українці більше етносу - там такі крові намішані!" "Але суть-то не в цьому", - резюмував він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
василь пушко Показати IP 21 Березня 2017 21:58
Любить еврейв всим серцем любиить! Божий народ захищае Украину!
АВК до василь пушко Показати IP 29 Березня 2017 19:40
Назовите для всех перечень европейских стран, принимавших законы против евреев, краткое их содержание и наказание за невыполнение. Просто перечень, без воды. Насколько я помню это были только Шотландия и Норвегия.
Іван Показати IP 28 Березня 2017 01:36
Україна не просто перебуває під ярмом. В Україні проведена гібридна колонізація олігархами! Україна фактично стала КОЛОНІЄЮ олігархії!!!
Вита Показати IP 12 Квітня 2017 18:19
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus