USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Колишній головний лікар Ковельського МТМО очолив лікарню у Львові

11 Лютого 2020 14:39
Головний лікар Ковельського МТМО Олег Самчук звільнився із посади й очолив Львівську клінічну лікарню швидкої медичної допомоги.

Про це він повідомив на своїй сторінці у фейсбуці.

Рішення, зізнався він, далося непросто.

«Донині Ковель – це все моє життя, а лікарня – його невід’ємна частина. І тут мені є чим пишатися. За кілька останніх років наше МТМО перетворилася на потужну структуру, рівня якої більшості районних лікарень лишається хіба прагнути. У наших відремонтованих відділеннях пацієнтам завжди комфортно. Найсучасніше медичне обладнання, яким забезпечені наші заклади, дозволяє надавати допомогу найскладнішого рівня. Ми розвиваємося шаленими темпами: пригадайте, як лише торік у вересні тішилися першій операції на відкритому серці, а вже у грудні його пересадили і увійшли в історії сучасної України. До нас їдуть лікуватися не лише з усієї країни, нам довіряють навіть іноземці. Чого лише вартий приїзд канадійців.

Та найбільша моя гордість і досягнення на посаді головного лікаря Ковельського МТМО – колектив. Професійні, порядні, чесні та віддані своїй справі Люди. Ви справжні ентузіасти в медицині, з палаючими очима і відкритими до пацієнтів серцями. З вами я не боявся ставити будь-які амбітні цілі, бо знав: ви підтримаєте і підстрахуєте.

Я щасливий, що мав честь працювати з вами пліч-о-пліч. І зараз, йдучи, я так само впевнений: ви не зупинитеся, і Ковельське МТМО своїми унікальними операціями іще не раз прославиться на всю Україну.

Я ж поки приймаю новий виклик. Знаю, це буде непросто, але я щиро вірю, що у мене все вийде, адже якщо є бажання, то жодні перешкоди не мають значення. Два пересаджених серця і сім нирок у Ковелі – найкраще тому підтвердження», – написав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus