USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Колишній віце-прем'єр доплатив за заставу Добкіна 20 млн

19 Липня 2017 10:55
Другу частину застави за народного депутата від «Опозиційного блоку» Михайла Добкіна вніс колишній віце-прем'єр Борис Колесніков.

Про це заявила екс-«регіонала» Олена Бондаренко на своїй сторінці у Фейсбук.

Колесніков вніс 20 млн грн.

«Заставу за Мішу Добкіна внесли Вадим Новинський (30 мільйонів) і Борис Колесніков (20 мільйонів)», - зазначила Олена Бондаренко.

Нагадаємо, раніше з’явилась інформація, що першу частину застави за Михайла Добкіна сплатив його колега по «Опоблоку» Вадим Новинський. Згодом сам Добкін це підтвердив.

Також зазначалось, що іншу частину у 20 мільйонів мають внести до четверга, 20 липня, однак ім’я того, хто це зробить, не називалося. Після винесення рішення суду про арешт з альтернативою внесення застави в сумі 50 мільйонів гривень, Добкін заявив, що це мали б зробити його товариші, які офіційно володіють такими статками, а сам він сплатити таку суму не може, оскільки не має стільки грошей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus