USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Добкін прорвався в Україну і втік від прикордонників

7 Березня 2014 11:53
У ніч на п'ятницю в Харківському аеропорту прикордонники спробували затримати Михайла Добкіна, що прилетів з Москви, але йому вдалося втекти.

Про це повідомив глава МВС Арсен Аваков у своєму Facebook, - повідомляє «Українська правда».

Аваков повідомив, що при проходженні паспортного контролю Добкіна і його охоронця зупинив офіцер прикордонслужби і попросив почекати, щоб "дещо з'ясувати".

"У відповідь Добкін у супроводі охоронця, кинувши паспорти, не коментуючи свої дії, несанкціоновано, бігом прорвався через пункт контролю, спішно сів в автомобіль і зник", - розповів Аваков.

"Порушено низку законів України. Прикордонна служба, СБУ, МВС приступили до пошуку порушника", - заявив він.

Як відомо, Добкін разом з Кернесом втік з України відразу після невдалого сепаратистського регіонального з'їзду в Харкові.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Нормальний Показати IP 7 Березня 2014 11:57
коментар було видалено
Треба задуматись Показати IP 7 Березня 2014 12:01
Чуркин: ООН может помочь в расследовании стрельбы снайперов в Киеве печать комментарии текст Россия надеется, что находящийся в Киеве помощник генерального секретаря Иван Шимонович сможет посодействовать началу расследования убийств людей снайперами во время протестов в украинской столице, заявил журналистам постпред России при ООН Виталий Чуркин. В четверг он принял участие в закрытых консультациях СБ ООН по Украине, в ходе которых был заслушан по телефону доклад из Киева первого заместителя генсека всемирной организации Яна Элиассона. В пятницу он отбывает из Киева и там останется только один эмиссар ООН — хорват Шимонович. "Я надеюсь, Шимонович, а также Элиассон смогут содействовать этому расследованию. Новые власти (Украины) каким-то образом пытаются избежать такого расследования. Ясно, что это снайперы оппозиции, которые убивали полицейских и протестующих" - заявил Чуркин. В среду в интернете появилась запись разговора между министром иностранных дел Эстонии Урмасом Паэтом и верховным представителем ЕС Кэтрин Эштон от 26 февраля после визита главы эстонского МИД на Украину. В ходе беседы Паэт ссылается на данные медика Ольги Богомолец, оказывавшей медпомощь пострадавшим на Майдане, о снайперах, стрелявших в людей в Киеве. Как сказал Паэт, "стремительно растет понимание того, что за этими снайперами стоял не Янукович, а за ними стоял кто-то из новой коалиции". Виталий Чуркин: "Мы приветствуем тот факт, что Шимонович находится на Украине и сможет встретиться с людьми, и они помогут ему понять ситуацию с правами человека в стране". источник: РИА Новости теги: украина, киев, оон, виталий чуркин материал размещен 7 марта 2014 в 03:47, просмотров: 3633
ПС Показати IP 7 Березня 2014 12:18
Як, це можна упустити ...((( НЕВІРЮ НІ ОДНОМУ СЛОВУ...((( ТЕ САМЕ ЩО І ПОПЕРЕДНЯ ВЛАДА((( ОДИН ОДНОГО ПОКРИВАЄ...
Анонім до ПС Показати IP 7 Березня 2014 12:25
а ви як думали.Нічого не змінилось але все може змінитись для нових керовніків-
Лучанка Показати IP 7 Березня 2014 13:35
cмішно, професіоналізм зашкалює
Дід до Лучанка Показати IP 7 Березня 2014 13:51
Прикордонники вміють тільки "рішати", а затримувати чи стріляти вже розучились. Я сам прикордонником служив і мені прикро читати про такий непрофесіоналізм. Можливо Добкін просто проплатив.
НЕЛУЧАНИН Показати IP 7 Березня 2014 16:45
у нас і з-під "браслета" втікають. цікаво, скільки жо"кін заплатив тому прикордоннику ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus