USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Колишній віце-спікер парламенту йде на фронт артилеристом

5 Лютого 2015 17:23
Віце-спікер Верховної Ради попереднього скликання Руслан Кошулинський на Яворівському полігоні опановує військову спеціальність «командир гармати».

Про це він особисто повідомив «Вголосу».

Згідно з повідомленням, з учорашнього дня Руслан Кошулинський разом зі своїми побратимами, колишніми нардепами від ВО «Свобода» Маркіяном Лопачаком та Олексієм Кайдою перебувають на Яворівському полігоні – вони отримали повістки і були мобілізовані на фронт.

«Поки що я перебуваю на Яворівському полігоні, де разом із товаришами поновлюю знання, які здобув під час строкової служби наприкінці 1980-х років. Тоді я був навідником гармати. Це моя військова спеціальність. Тож і цього разу ще у військкоматі я попросився в артилерію Сухопутних військ», – сказав екс-віце-спікер.

Руслан Кошулинський також додав, що за останні 25 років техніка сильно не змінилася.

«На жаль, за чверть століття військова техніка сильно не змінилася, тож пригадати механізм гармати для мене нескладно», – підкреслив колишній віце-спікер.

На запитання, чому не намагався уникнути мобілізації, Кошулинський пояснив, що кожен має бути на своєму місці.

«У парламенті ми намагалися подолати режим Януковича. У війні з Москвою – режим Путіна. Сьогодні це – моє завдання», – наголосив він.

Про майбутній розподіл і час, коли це станеться, Руслан Кошулинський поки що інформації не має. Лише знає, що найближчий місяць проведе в навчальному центрі, а далі все залежатиме від рішення командування.

На харчування Руслан Кошулинський не скаржиться – каже, що «їсти можна».

«Одяг, спорядження… Все, що потрібно за списком, нам видали. Тож служитиму»», – підсумував віце-спікер Верховної Ради попереднього скликання.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus