USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Колишній волинський прокурор очолить прокуратуру Дніпропетровщини?

21 Жовтня 2008 14:39
Колишній прокурор Волинської області Микола Франтовський має великі  шанси стати прокурором Дніпропетровської області. Про це 21 жовтня повідомляє репортер «Волинських Новин».
За інформацією газети «Сегодня», найближчим часом керівником прокуратури Дніпропетровщини може стати прокурор Житомирської області Микола Франтовський, який свого часу керував аналогічною структурою на Волині. Його головним суперником на вакантний пост прокурора Дніпропетровської області вважають прокурора Київської області Олександра Гардецького. Крім них, є ще близько десятка бажаючих зайняти таку посаду.
«Обидва претенденти попрацювали на різних посадах, Гардецький — в Житомирі, Полтаві, Кіровограді, Києві, Франтовський — Луцьку, Житомирі, і не проти отримати призначення на такий «жирний» регіон, як Дніпропетровщина. У Гардецького шансів більше, адже його і на Київську область ставили, перш за все, щоб правильно вирішував земельні питання, а в «Дніпрі» їх не менше, і Шуба (загиблий прокурор Дніпропетровщини, - «ВН»), як не старався, все фізично поділити не встиг», - говорить анонімне джерело газети «Сегодня» в Генеральній прокуратурі.
Довідково:
Прокурор Дніпропетровської області Володимир Шуба загинув 15 жовтня в стрілецькому тирі приватного спорткомплексу «Беркут». Офіційна версія — нещасний випадок (нібито пристрілював зброю, але упустив її і постраждав від випадкової кулі). ГПУ порушила кримінальну справу за статтею «Вбивство з необережності».
Микола Франтовський довгий час працював в органах прокуратури Дніпропетровської області, зокрема на посаді заступника прокурора. Липень 2005 року -січень 2007 року очолював прокуратуру Волинської області, після чого згідно з наказом Генерального прокурора України Миколу Франтовського призначено прокурором Житомирської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus