USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Колишнього генпрокурора України Шокіна двічі труїли, – адвокат Трампа

16 Грудня 2019 00:52
Адвокат президента США Рудольф Джуліані заявив, що процедура імпічменту Дональда Трампа була ініційована Демократичною партією, щоб прикрити корупційні злочини Джо Байдена та його сім'ї в Україні.

«Імпічмент від демократів за безневинну поведінку має за мету перешкодити розслідуванню корупції за часів Обами: мільярди відмитих доларів, нецільове використання мільярдів доларів, вимагання та хабарництво, змова Національного комітету Демократичної партії з Україною, щоб знищити кандидата Трампа», — заявив Джуліані.
Він також озвучив сенсаційну інформацію про те, що екс-прокурор Віктор Шокін був двічі отруєний під час своєї роботи.

«Шокін був звільнений через погрози Байдена зупинити виділення мільярда доларів життєво важливої допомоги США. Медичні записи Шокіна показують, що він був отруєний, двічі доведений до смерті, але видужав. Якщо це стане відомо в Україні, то полетить багато голів», — заявив юрист.
Згадуючи роботу колишнього посла США в Україні Марі Йованович, Джуліані повідомив, що вона сприяла відмові у візах важливим свідкам корупції Байдена.

«Юрій Луценко показав записи, які підтверджують, що посол Йованович принаймні двічі давала неправдиві свідчення. Вона відмовляла у видачі віз свідкам, які могли довести корупцію Байдена та демократів», — повідомив Джуліані.
Нагадаємо, 4 грудня стало відомо про раптове прибуття Джуліані до Києва.

Тут він зустрівся з позафракційним народним депутатом Андрієм Деркачем, а також з народним депутатом від Слуги народу Олександром Дубінським.

Американські ЗМІ називають Джуліані важливим фігурантом справи про імпічмент — нібито він виконував доручення Трампа, що стосуються незаконного тиску на Україну.

Президент США говорив, що доручив Джуліані боротися з корупцією в Україні через його репутацію «борця зі злочинністю».

NYT повідомило, що 3 грудня в Будапешті Джуліані зустрівся з колишнім українським прокурором Юрієм Луценком. Як сказано в матеріалі, з адвокатом Трампа в Будапешті також зустрічалися колишній співробітник посольства України в США Андрій Теліженко та колишній народний депутат від Радикальної партії Андрій Артеменко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Микола Показати IP 16 Грудня 2019 08:59
Труїли хіба що горілкою, бо ні разу не вдало
еге Показати IP 16 Грудня 2019 20:14
бо халтурники....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus