USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Трамп відмовився від віртуальних дебатів з Байденом

8 Жовтня 2020 16:46
Президент США Дональд Трамп заявив, що не братиме участі в наступних дебатах з Джо Байденом.

Про це Трамп сказав у інтерв’ю Fox Business, повідомляє Європейська правда.

Його заява пролунала всього через декілька хвилин після того, як комісія з президентських дебатів оголосила, що наступний раунд дебатів 15 жовтня буде віртуальним.

«Комісія змінила стиль дебатів, і він для нас неприйнятний», – сказав Трамп під час інтерв’ю.

Він додав, що «легко переміг Байдена в перших дебатах», та розраховував повторити це під час других. «Я не збираюся витрачати свій час на віртуальні дебати», – сказав Трамп, назвавши такий формат «смішним».

«Вони намагаються захистити Байдена. Кожен намагається», – додав президент США.

Комісія пояснила своє рішення не влаштовувати персональні дебати потребою охорони здоров’я та безпеки всіх учасників. Безпека проведення дебатів опинилась під питанням після того, як минулого тижня у Трампа підтвердили COVID-19.

Президент був госпіталізований в медичний центр Волтера Ріда, але вже повернувся в Білий дім. Його лікар каже, що у Трампа немає симптомів вже понад добу.

Трамп заявляв, що з нетерпінням чекає дебатів з Байденом на сцені в Маямі, і що «це буде чудово». Байден стверджував, що готовий дебатувати поруч з Трампом, якщо лікарі дадуть на це добро.

Другий раунд дебатів чинного президента США та колишнього віцепрезидента заплановано на 15 жовтня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus