USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Колишню очільницю Луцької СЕС депутати Волиньради так і не працевлаштували

14 Березня 2009 11:00
Проект рішення Волинської обласної ради «Про призначення Попович В.П. на посаду директора Волинського обласного медико-виробничого підприємства «Профілактична дезінфекція» під час сесії не знайшов підтримки у депутатського корпусу Волиньради. Про це 13 березня повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Голова Волинської облради Анатолій Грицюк просив депутатів облради, особливо тих, які представляють фракції Української Народної Партії та «Нашої України», підтримати рішення щодо працевлаштування Валентини Попович на посаді директора підприємства «Профілактична дезінфекція». За словами пана Грицюка, пані Попович вже 2 місяці – без роботи.
 
Депутат Ігор Коцан (фракція «Наша Україна») зазначив, що варто «перекласти» функції, яке здійснює це підприємство, на обласну санепідемстанцію.
 
Схоже, що заклики голови Волиньради так і не переконали депутатів. Адже «за» пропонований проект рішення проголосував лише 21 депутат, що становить трохи більше від четвертини складу ради. 10 депутатів утримались і 29 – не голосували.
 
Довідково:
 
Постійна комісія Волинської обласної ради з питань здоров’я людини, охорони материнства і дитинства під час свого засідання 2 березня 2009 року рекомендувала призначити колишнього головного лікаря Луцької міськрайонної санітарно-епідеміологічної станції Валентину Попович директором обласного медично-виробничого підприємства «Профілактична дезінфекція». Цікаво, що раніше цю посаду займав Іван Ульчак, який поновлений головним лікарем Луцької СЕС замість пані Попович. Її ж звільнено за неналежне реагування санстанції на спалах сальмонельозу в Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 15 Березня 2009 17:06
А чому голова ВОРа не переймається проблемами інших безробітних? Можливо тому що чоловік Попович відданий БЮТівець? то давайте всі безробітні вступати до БЮТ бо вони нас скоро за...ть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus