USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.95

Команда із Володимира-Волинського перемогла на змаганнях з мотокросу

18 Червня 2019 09:25
У змаганнях із мотокросу, присвячених 14-й ОМБр, перемогу здобули володимир-волинці із клубу «Віраж».

Про це повідомляє Буг.

У змаганнях із мотокросу, присвячених 14-й ОМБр, взяли участь представники різних регіонів України: Закарпаття, Львова, Рівного, Волині. а також прибули учасники із сусідньої Білорусі.

Захід відбувся завдяки спільній та злагодженій співпраці членів ГО «Спортивний автомобільно-мотоциклетний клуб «Віраж-ВВ», Володимир-Волинської міської організації політичної партії УКРОП та Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», що на цьогорічні змагання виділив 10 тисяч гривень.

Привітати спортсменів прибув народний депутат України Ігор Гузь, міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк.

«Дякую усім спортсменам, які прибули. Також дякуємо гостям. Бажаємо гарних емоцій та відпочинку. Ми цю трасу старалися зробити найкращою в регіоні», – зазначив Валерій Олексюк, головний організатор змагань.

Учасників мотокросу розподілили по категоріях: початківці, аматори,ветерани, 50 кб.см. (об’єм двигуна) , та 65-85 кб.см. Всі учасники виїжджали на трасу по два рази. На кожну категорію визначили контрольний час.

Змагання загалом тривали близько 6-ти годин.

У загальному рейтингу команд, перемогу здобули володимир-волинці із клубу «Віраж».

Додамо, що довжина траси становить 1730 метрів. На ній розташовано 20 елементів різної складності (трампліни, різкі повороти та ін.).

Як повідомлялося раніше, змагання із мотокросу, присвячені 14-їй ОМБр, відбулися 17 червня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus