USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Команда Луцької міськради їздила на турнір з міні-футболу до Торуня

18 Листопада 2008 16:16
У польському Торуні Куявсько-Поморського воєводства, батьківщині великого астронома Миколи Коперніка, відбувся V міжнародний турнір із міні-футболу серед працівників муніципалітетів на кубок президента цього міста Міхала Залєскі, – повідомляють 18 листопада «Волинські Новини».
Як інформує офіційний сайт Луцької міськради, вже вдруге Україну на змаганнях представляла команда Луцької міської ради, яка складається з працівників різних відділів та управлінь. Цього разу за кубок змагалися 15 команд.
Окрім лучан, зарубіжних гостей представляли муніципалітети словацького міста Чадца, голландського Лейдена, російського Калінінграда. Боротьба у залі спортивного комплексу була напруженою і непередбачуваною від початку до кінця турніру.
Усі команди демонстрували готовність до гри та рішучу волю до перемоги. Відтак, перше місце вибороли калінінградці, друге – чиновники з міста Бєскупєц, на третьому – муніципали Ліпного.
Як зазначив після турніру заступник Луцького міського голови та одночасно – капітан збірної Микола Іванюк, «турнір показав, що команда відбулася і тепер залишається активніше тренуватися».
Проте, футбол – це не основна місія поїздки до Торуня – міста, яке віднедавна стало партнером Луцька. Першу частину угоди про співпрацю в рамках партнерства між містами нещодавно підписали керівники обох муніципалітетів в обласному центрі Волині. Під другою частиною будуть поставлені підписи 27 листопада в Торуні, куди запрошений Луцький міський голова Богдан Шиба.
«Луцька міськрада вже активно працює з містом Торунь. Саме його адміністрація допомогла нашому КП «Зелене господарство» придбати ліки для порятунку каштанів, які вражені хворобою. А ще нам дуже цікаво обмінятися досвідом, як тут доглядають старе місто, як розвиваються туристичні маршрути», – зазначив Микола Іванюк.
«Контакти між нашими містами перестають бути офіційними, не лише написаними на папері, а, в тому числі, людськими. А грати у футбол із містами партнерами – це хороший спосіб зав’язати автентичну дружбу, про яку не йдеться в угоді», – підтверджує і заступник президента міста Торунь Рафал Пєтруцєнь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 18 Листопада 2008 16:18
Певно за бюджетні бабки катались?
Анонім Показати IP 18 Листопада 2008 16:29
І фінансова криза не стала на заваді...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus