USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Команда з Ратного стала переможцем турніру з міні-футболу

26 Грудня 2016 08:16
Турнір з міні-футболу відбувся 24-25 грудня в смт Ратне. Загалом участь в змаганнях взяли сім команд, які прибули з Луцька (команда «Марадо»), Старовижівського та Камінь-Каширського району, смт Любешова («Прип’ять»), села Видраниці («Видра»). Господарі турніру були представлені двома колективами («Ратнівський аграрій» та РТП «Ратне»). Також організатори змагань очікували на прибуття команди з міста Кобрина (Білорусь), однак через певні причини білоруси не приїхали до Ратного.

«Ратнівський аграрій» був представлений виконавцями з Ковеля, що свого часу грали у футзальній першій лізі України та аматорському чемпіонаті країни: Олегом Марчуком, Віталієм Ільїним, Олександром Портянком, Дмитром Дувакіним. За команду «Видра» бігав екс-півзахисник «Волині» Роман Карасюк.

Організатор розподіли учасників на дві групи. З кожної групи до півфіналу виходило дві команди. Так, на стадії 1/2зустрілися пари «Ратнівський аграрій» – «Марадо» (4:3), «Видра» – РТП «Ратне» – (7:3).

В грі за третє місце гору взяли лучани – 2:0. У фіналі першими рахунок відкрили «аграрії», але до свистка на перерву команда з Видраниці зрівняла рахунок. У другому таймі Іван Заліпа вивів «Ратнівський аграрій» вперед, а за кілька секунд до фінального свистка точним ударом було встановлено остаточний результат – 3:1. Варто сказати, що у воротах переможців чудово діяв голкіпер Дмитро Дувакін, чудова реакція якого допомогла «аграріям» здобути головний кубок та медалі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus