USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На Волині відбувся турнір з міні-футболу серед дівчат. ФОТО

19 Листопада 2016 23:24
Турнір з міні-футболу серед дівчат відбувся у Володимирі-Волинську.

Про це повідомляє Буг.

19 листопада у Володимир-Волинському спортивному комплексі відбулася фінальна гра всеукраїнського турніру з міні-футболу (футзалу) серед дівчат “Золота осінь”, який тривав останні три дні.

У турнірі взяли участь дівчата 2000 року народження (і молодші) з усієї України. За підсумками проведених ігор переможницями стали футболістки з Маневич, друге місце посіли представниці першої команди з Володимира-Волинського, а третіми дівчата з Конотопу.

З нагоди завершення турніру директор Володимир-Волинської спеціалізованої школи-інтернат “Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки” Валентин Вірковський привітав переможців, а іншим учасницям турніру побажав подальшого успіху.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus