USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Командування Повітряних Сил ЗСУ звернулося до волинян

4 Травня 2017 09:45
Волинян застерігають від спроб проникнення на територію режимних об’єктів Повітряних Сил ЗСУ, зокрема, у Луцьку.

Як відомо, нещодавно тривали льотно-методичні збори на Луцькому військовому аеродромі, а також авіація відпрацьовувала удари з повітря на Поворському полігоні (Ковельський район).

До мешканців міст і селищ, що розташовані в зонах відповідальності військових частин з'єднання у Волинській області, зокрема у Луцьку, звернувся керівний склад повітряного командування “Захід”.

"Шановні краяни!

Останнім часом побільшало кількість випадків затримання оперативно-черговою службою військових частин цивільних осіб, які намагалися проникнути на територію режимних військових об’єктів Повітряних Сил Збройних Сил України, що розташовані у різних військових гарнізонах.

Командування з’єднання звертається до кожного з проханням бути уважними та утримуватись від спроб випадкового чи навмисного проникнення на території військових частин. Застерігаємо від провокаційних дій поруч з військовими частинами, адже у зв’язку з постійними намаганнями антидержавних сил вчиняти провокації біля військових об’єктів, військовослужбовці добових нарядів, відповідно до статутних обов’язків, мають право застосовувати зброю під час несення служби.

Також наголошуємо, що використання безпілотних літальних апаратів - різного виду дронів над військовими частинами та розташуваннями військових підрозділів, а також над базами, складами та арсеналами будуть вважатися порушенням, прирівняним до спроби проникненням на територію військового об’єкта. Тож будуть збиватися без попереджень над об’єктами або на підльоті до них. Особи, причетні до таких інцидентів, будуть затримані та притягнуті до відповідальності згідно з законодавством України.

Звертаємось до всіх небайдужих громадян з проханням повідомляти керівний склад повітряного командування “Захід”, правоохоронні органи: Службу безпеки України, Національну поліцію про підозрілих осіб поруч з військовими об’єктами або в місцях розташування військових частин.

Телефони гарячої лінії:

(0322) 2-35-66-99 черговий повітряного командування “Захід”;

(0332) 24-22-10 – черговий, (0332) 24-40-25 –телефон довіри Служби безпеки України у Волинській області".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
лучанин Показати IP 4 Травня 2017 10:57
Доки не шмальнете чергою над головами та не зібєте безпілотника ніякі статті не допоможуть.
Українець Показати IP 6 Травня 2017 02:11
Це стосується найманців 5 колони під виглядом гуртків Овалу по збору інфрмаціії . Так так товарищ Сметанин
Зрадофілія - то є статеве збочення, шановний. Лікуйтесь. :)
Крук до Українець Показати IP 6 Травня 2017 13:30
От ви себе називаєте Українцем, а "совочок" у вашій голові міцно засів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus