USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У мережі з'явилося відео військових польотів над Луцьком

10 Серпня 2016 22:24
Польоти військових літаків тривають над Луцьком. На місцевий військовий аеродром прибули літаки 114-ої бригади тактичної авіації та 456-ої бригади транспортної авіації.

Відеопідбірку сьогоднішніх проходів військових літаків над Луцьким аеродромом опублікували на сторінці Організації Волинських Авіалюбителів “ОВАЛ”.

"Окрім легких фронтових винищувачів МиГ-29 зі складу 114-ї бригади тактичної авіації (аеродром Івано-Франківськ), сьогодні на Луцький військовий аеродром завітав також військово-транспортний літак Ан-26 зі складу 456-ї бригади транспортної авіації (аеродром Гавришівка (Вінниця)) - всім відома "Акула" (б/н 44). Унікальне відео проходу "зубастика" над Луцьким військовим аеродромом на високій швидкості і гранично малій висоті "з-під брюха" зняв один із адміністраторів групи, постійний член Організації Волинських Авіалюбителів "ОВАЛ", - йдеться у дописі.
Автор відео - Богдан Горошок

Нагадаємо, як поінформували у Мністерстві оборони, сьогодні у Повітряних Силах Збройних Сил України стартували командно-штабні навчання з практичними діями військ під назвою «Небесний щит-2016».

«В ході навчання органи військового управління удосконалять навички із здійснення ефективного планування на застосування військ (сил) у ході відбиття ударів засобів повітряного нападу противника та завдання авіаційних ударів по об’єктах (угруповань військ) у відповідь. До навчань залучатимуться органи військового управління різних рівнів, а також визначені сили і засоби всіх родів авіації, підрозділів зенітних ракетних та радіотехнічних військ.

Під час практичної фази навчань будуть відпрацьовані практичні дії, зокрема, із виконанням льотно-тактичних завдань вдень та вночі, з бойовою стрільбою та практичним бомбометанням, здійснення маршу та переміщення у нові райони бойового призначення підрозділів протиповітряної оборони, прикриття від ударів з повітря важливих об’єктів та угруповань військ тощо.

Окрема увага приділятиметься питанням організації та підтримки взаємодії між силами і засобами Збройних Сил України, інших військових формувань та правоохоронних органів при прийнятті управлінських рішень на відбиття повітряного нападу противника за різних умов повітряної обстановки, а також виконання інших завдань частинами і підрозділами Повітряних Сил Збройних Сил України», – йдеться у повідомленні управління зв’язків з громадськістю Збройних Сил України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
кгб Показати IP 10 Серпня 2016 22:43
Болтун - находка для шпиона
Анатолій Показати IP 10 Серпня 2016 23:28
Пролетіли над хатой. Красавци.
Анонім Показати IP 11 Серпня 2016 06:32
хлопці хай вчаться.А кому не подобається переселяйтесь в Ветли
Наші українці Показати IP 11 Серпня 2016 12:32
в переважній більшості ідіоти - ну де ще і в якій країні виставляють напоказ те що має країна для захисту.
И опять и опятьь до Наші українці Показати IP 11 Серпня 2016 14:00
Овощи, ну хоть на секундочку мозги включайте.... зайди на ютуб, и удивись что сильнейшие армии мира рассказывают про свое оружие, и про учения в том числе.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus