USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

До Луцька їде командир батальйону «Дніпро-1»

28 Вересня 2014 15:24
Командир добровольчого батальйону територіальної оборони «Дніпро-1» Юрій Береза приїде до Луцька в понеділок, 29 вересня.

Під час візиту запланована низка зустрічей з лучанами, де обговорюватимуть реальну ситуацію в зоні АТО та специфіку проведення цьогорічних виборів.

Зокрема, Юрій Береза о 10.00 зустрінеться зі студентами Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою (вулиця Стрілецька, 6).

О 12.00 відбудеться ще одна зустріч зі студентами (місце уточнюється).

Після цих заходів о 15:00 комбат Юрій Береза прийде на Театральний майдан поспілкуватися з лучанами. До активного діалогу запрошуємо усіх зацікавлених.

Нагадаємо, раніше Юрій Бреза в ефірі Громадського ТБ висловив думку, що Іловайської трагедії можна було б уникнути.

З його слів, під час так званих перемовин про вихід українських військових з Іловайська російські офіцери та бойовики вели мову лише про вихід регулярних частин ЗСУ, а для батальйонів "Дніпро-1" та "Донбас" Іловайськ мав стати братською могилою.

Нагадаємо, минулого тижня батальйон «Дніпро» став полком. Головний плюс від такого кроку, на думку Берези, - це отримання полком тяжкого озброєння, чого так не вистачало раніше.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 28 Вересня 2014 17:00
і хто в 15.00 прийде на майдан? не можна було щось продумати розумніше, щоб люди побачили героя? правда, вибори для нього чомусь виявилися дорожчими, ніж хлопці там, у полку. а на телебаченні буде? і коли, якщо так.
виборець Показати IP 28 Вересня 2014 17:49
Від кого він балотується? Від партії, чи самовисуванець? Щось багато військових йде на вибори. Віддавати військовим владу дуже небезпечно. Світу відомі влади військових хунт.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus