USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Командир волинської бригади попрощався з побратимами

19 Червня 2023 17:26
Командир 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого полковник Олександр Охріменко в районі ведення бойових дій попрощався з Бойовим прапором військової частини.

Про це повідомили у волинській бригаді.

Олександр Охріменко наголосив, що пишається військовим колективом, який очолював, подякував побратимам за службу, за тяжкий фронтовий шлях, який пройшли разом.

Командування Князівською бригадою Олександр Охріменко прийняв на себе в жовтні 2021 року. З початком повномасштабного вторгнення під командуванням полковника Олександра Охріменка 14 ОМБР імені князя Романа Великого пройшла жорстокі і звитяжні бої на Київщині та Житомирщині, на Миколаївщині і Донбасі, звільнила від окупантів значну частину Харківщини, де продовжує виконувати завдання за призначенням.

Читати ще: Ворог не знав, звідки чекати удару: Волинська бригада однією з перших вступила у бій з росіянами на Київщині

Участь у боях з російськими військами бере із 2014 року. Був нагороджений орденом Богдана Хмельницького III ступеня, особистою вогнепальною зброєю та низкою відзнак Міністерства оборони України.

13 червня стало відомо, що командира 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого, що базується у Володимирі, полковника Олександра Охріменка перевели до іншої військової частини.

Під командуванням Олександра Охріменка Князівській 14 бригаді присвоєно почесну відзнаку Президента України «За мужність та відвагу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 19 Червня 2023 23:33
повідомляти про зміну командування в/ч у під час війни вже стало звичкою чи це робота на кацапів?
Тут Показати IP 21 Червня 2023 10:58
І всі зітхнули з полегшенням Слава Богу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus