USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Комісія ФЛАУ визначить проблемні спортарени

14 Листопада 2016 13:39
Перший віце-президент ФЛАУ та президент ФЛАВО Володимир Рудюк поспілкувався із глядачами UA-Перший у прямому ефірі. У підсумковому спортивному тижневику «першої» телекнопки країни Володимир Петрович розповів передусім про інфраструктурні проекти – уже реалізовані та майбутні.

Про це повідомляє прес-служба Федерації легкої атлетики Волинської області.

«Після тимчасової втрати територій на сході українська легка атлетика опинилася без великої частини інфраструктури. За допомогою приватних інвесторів у Кропивницькому та Луцьку вдалося здійснити чудові проекти із відновлення легкоатлетичних арен. Стосовно ж Києва, то НСК Олімпійський претендує на 1 категорію ІААФ, але на стадіоні необхідно провести додаткові роботи. Загалом, Федерація легкої атлетики України намагається так вибудувати роботу, аби вже на етапі проектування нових стадіонів чи реконструкції старих вони могли відповідати всім критеріям ліцензування. ФЛАУ створить окрему експертну комісію для цього», - повідомив Володимир Рудюк.

Не оминув увагою Володимир Петрович й нещодавно відкритий спортивний комплекс у Нововолинську, який профінансували Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» та міська влада. «Останнім часом я відвідав багато міст України і відзначу, що чимало керівників також зацікавлені у розвитку спорту та відповідної інфраструктури», - сказав журналістам UA-Першого перший віце-президент ФЛАУ.

Усе відео розмови Володимира Рудюка за цим посилання (з 19 хв. 30 секунд) - http://www.1tv.com.ua/video/15032
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
фізкультУРА! Показати IP 14 Листопада 2016 13:46
Все правильно!і приємно що наша людина з Волині тепер впливає на загальнодержавні тенденції

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus