USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Комісія Луцькради не відбулася через «накладку»

21 Червня 2012 18:08
Засідання постійної комісії Луцької міськради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту, заплановане на 21 червня, не відбулася через відсутність кворуму.

Зі слів голови комісії Святослава Боруцького, засідання не відбулося вперше за увесь час діяльності комісії. Мовляв, це сталося з об’єктивних причин. Боруцький розповів, що про ймовірну відсутність одного із членів комісії Леоніда Лаби він знав завчасно. Той нібито захворів і перебуває у лікарні.

Окрім того, повідомив Боруцький, ще два депутати міськради перебувають у відрядженні. Зокрема, Андрій Осіпов - із робочою поїздкою за кордоном. Щодо Олександра Магеровського голова комісії пояснив: «Працює в охоронній структурі. В нього така робота, це від нього не залежить».

За словами Боруцького, чергове засідання комісії відбудеться 22 червня о полудні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus