USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Юлія Вусенко хоче в бюджетну комісію міськради

29 Листопада 2018 16:30
«Я обіцяю відпрацювати те, що пропустила за рік, коли не входила до жодної комісії», – запевнила депутатка Юлія Вусенко.

Про це йшлося під час засідання 49-ї сесії Луцької міської ради 29 листопада.

Юлія Вусенко висловила ініціативу увійти до складу постійної комісії міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

«Прошу врахувати мою пропозицію. Я хочу працювати в цій комісії, адже невдовзі ми будемо формувати бюджет міста Луцька на 2019 рік», – сказала Юлія Вусенко.

«Дуже приємно, що Юлія Вусенко, яка рік не входила до складу жодної комісії, хоче нарешті долучитися до роботи комісії міськради. Ми будемо раді, якщо ще один представник «Самопомочі» входитиме до складу бюджетної комісії», – відзначив депутат Сергій Була.

Депутат Ігор Поліщук, своєю чергою, зазначив, що потрібно зібрати голів усіх комісій міськради, аби обговорити питання щодо формування складу комісій.

У результаті першого повторного голосування за зміну депутати підтримали ініціативу Юлії Вусенко про входження до бюджетної комісії ради, однак не підтримали проект рішення в цілому.

Нагадаємо, в Луцькій міській раді повідомили, що за період з лютого 2017 року по лютий 2018 року депутат Вусенко пропустила 12 з 24 пленарних засідань сесій міської ради.

За рік вона так і не увійшла до складу профільних комісій. Серед депутатів вона така одна, адже інші обранці громади, які теж часто «прогулюють» роботу, хоча б «прив’язані» до якоїсь з комісій.

Нуль проектів рішень, жодного депутатського запиту – результат роботи Вусенко за рік. З показником в два депутатських звернення Вусенко явно не демонструє активної роботи для виборців, які їй довірились.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Правда Показати IP 29 Листопада 2018 17:07
Порося хоче до корита ,цiлий рiк бiдуе

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus