USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Компанія «УКРНЕТ» запускає рекламний «ТОП-10»

28 Квітня 2009 19:12
Компанія «УКРНЕТ» запропонувала рекламодавцям новий рекламний пакет «ТОП-10», який об’єднує аудиторії 10 найпопулярніших новинних сайтів. Про це 29 квітня інформують «Волинські Новини».
В рамках цього пакету рекламодавцям пропонується покупка банеру міжнародного стандарту 728х90 на 10 найпопулярніших новинних сайтах Uaнета: pravda.com.ua, korrespondent.net, news.liga.net, obozrevatel.com, podrobnosti.ua, for-ua.com, unian.net, segodnya.ua, rbc.ua, proua.com. При цьому на pravda.com.ua та liga.net банер буде розміщено в найпопулярнішому розділі – «Новини».
Пакет «ТОП-10» від компанії «УКРНЕТ» є унікальною рекламною пропозицією на ринку. Він дозволяє отримати великий обхват ділової аудиторії при невеликому відсотку її перетину. Потенційна ємкість «ТОП-10» – 7,6 мільйона показів при обхваті 640,5 тисячі унікальних користувачів в тиждень. Ціна рекламного пакету досить демократична – 40 гривень за 1 тисячу показів. Вартість одного контакту складе приблизно  0,4 гривні.
Як зазначає директор по маркетингу компанії «УКРНЕТ» Михайло Іртлач, «ТОП-10»  вигідний для автодилерів, мобільних операторів і інших компаній, які будують комунікації з діловою, платоспроможною аудиторією.
«Тор-10» доповнив серію пакетних пропозицій компанії «УКРНЕТ». Так, пакет «Жіночий» об\'єднав аудиторії 8 найпопулярніших сайтів для жінок (horo.ukr.net, terrawoman.com.ua, bt-lady.com.ua, nastroenie.com.ua, kuroed.com, happywoman.com.ua, tsn.ua/glamur, food.ua) з обхватом 491 тисяча унікальних користувачів в тиждень (при ємкості 4,6 мільйона показів). Пакет «Розважальний» – аудиторії 13 найпопулярніших розважальних сайтів сайтов (horo.ukr.net, tv.ukr.net, play.ukr.net, onona.ukr.net, kino.ukr.net, show.oboz.ua, mp3-online.com.ua, gloss.ua, kino.oboz.ua, photo.oboz.ua, topmusic.com.ua, musicua.com, blin.com.ua) з обхватом 860 тисяч унікальних користувачів в тиждень (при ємкості 16,2 мільйона показів).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus