USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Компенсація за невихід «Волині» в УПЛ: Кожанов – найкращий бомбардир Першої ліги

14 Серпня 2020 09:36
Єдиною хоча й невтішною компенсацією за невихід «Волині» до Прем’єр-ліги стало те, що півзахисник лучан Денис Кожанов випередив усіх в бомбардирських перегонах, забивши найбільше голів у розіграші Першої ліги.

Так, фланговий вінгер за 30 матчів забив 18 голів, з яких 6 - з пенальті.

Відзначимо, що ветеран «хрестоносців» випередив Ніку Сітчінаву з «Інгульця», який відзначився 17 разів (2 пенальті) та Анатолія Нурієва 17 голів (10 з пенальті).

Нагадаємо, учора в матчі за УПЛ «Волинь» поступилася «Минаю», посівши в підсумку п’яте місце та не виконавши завдання підвищитися у класі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Остап Вакарчук Показати IP 14 Серпня 2020 10:00
Петро Дід Якщо у наступному році в складі ФК "Волинь" будуть грати: Тарас Михалик, Сергій Сімінін та решта, таких самих пенсіонерів, яких після 3-ї, 5-ї, 7-ї хвилини коли розпочався матч вже треба замінити іншими гравцями, то це вже біда, а значить наша Волинь знову буде середнячком Першої Ліги, і про вихід до УПЛ треба буде забути на пару років, а той можливо на довге десятиліття. Дійсно понабрали інвестори у команду набрід лівих керівників, тренерів та футболістів-пенсіонерів, які в голові думають не про футбол, а як ще протриматись рік два та поповнити на халяву свій сімейний бюджет. Де такі гроші вони ще зароблять, кому вони потрібні. Упевнений на 100%, що у 2020/21 році ФК "Волинь", якщо не змінить тактику відбору талановитих тренерів і молодих перспективних футболістів, то там є кому виходити з Першої Ліги до Прем"єр Ліги: ФК "Агробізнес", ФК "Оболонь-Бровар", ФК "Мелаліст", ФК "Чорноморець", ФК "Верес" прийде з Другої Ліги і інші команди.
Волинянин Показати IP 14 Серпня 2020 10:07
Кожанов єдиний гравець Волині який бореться в кожному матчі.Єдиний гравець який заслуговує на прем'єр лігу,всі остальні на чолі з тренером сільська команда.
Фіва до Волинянин Показати IP 14 Серпня 2020 12:04
Львівські рулять на Волині

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus