USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Компромат на сина Байдена намагалися продати в Україні за $5 млн, – TIME

22 Жовтня 2020 12:07
У 2019 році матеріали з «компроматом» на сина кандидата у президенти США Джо Байдена намагалися продати в Україні за $5 мільйонів.

Про це пише американське видання TIME, повідомляє Бабель.

Раніше на цьому тижні адвокат президента США Дональда Трампа Рудольф Джуліані заявив, що у нього є компромат на Хантера Байдена, нібито отриманий з другого ноутбука сина колишнього віцепрезидента США. Видання звертає увагу, що торік Джуліані під час поїздок до Європи зустрічався з деякими українськими політиками, бізнесменами і ексспівробітниками правоохоронних органів, шукаючи компромат на родину Байденів.

Після заяв Джуліані одне із джерел TIME розповіло виданню про пропозицію, яку отримало в Києві в середині 2019 року. За його словами, продавці деякої інформації про Байдена-молодшого просили за неї у республіканських союзників президента Трампа $5 мільйонів. Від пропозиції відмовилися, оскільки, за словами джерела, справжність цієї інформації було неможливо підтвердити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus