USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Комп’ютер змінив дані про місце народження тисячі виборців.

29 Вересня 2009 09:09
Мешканці цілих багатоповерхових будинків Кременчука виявили, що народилися в одному місті. Їхні дані про місце народження змінив комп’ютер. Про це 29 вересня інформують «Волинські Новини».
Отримавши повідомлення з особистими даними, люди виявили, що вони масово - цілими багатоповерхівками – народилися у Луганську, Запоріжжі та Харкові.
 
Наприклад, мешканці 216-квартирного будинку виявили, що всі вони – 600 людей – народилися у Луганську. Загалом по місту людей зі зміненим місцем народження у даних для реєстрації виборців більше тисячі.
У збіг обставин чи випадковість люди не вірять. Запевняють, що причини змін криються у прагненні зірвати вибори.
Адресу народження у виборчих списках можна виправити. У відділі ведення державного реєстру виборців повідомили, що помилка сталася через комп\'ютерну програму, яка автоматично замінила застарілі дані про мешканців району.
«Графи місце народження на виборах не буде, її ніколи і не було, просто людей стимулюють перевірити і раз і назавжди занести правильно свої відомості до державного реєстру», - пояснила керівник відділу ведення державного реєстру виборців Автозаводського району м. Кременчука Інесса Мартиненко.
Мешканці Кременчука не в захваті від подібних «стимулів». Гадають, якщо сьогодні машина самовільно ставить місце народження, то не виключено, що завтра вже сама поставить галочку напроти когось із кандидатів.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus